Interviu cu Erkan Petekkaya, personajul masculin principal din "Furtună pe Bosfor"

Serialul “Furtună pe Bosfor” va fi difuzat, începând din 5 octombrie, în fiecare luni şi marti, de la ora 20:00. Eva.ro i-a adresat câteva întrebări personajului masculin principal, Erkan Petekkaya.
eva.ro: În “Furtună pe Bosfor” jucaţi rolul unui tată bun în relaţia cu fiica să. Ce fel de tată sunteţi în relaţia pe care o aveţi, în viaţă reală, cu fiul dvs?

Erkan Petekkaya: Îmi place să cred că sunt un tată modern pentru fiul meu (n.red. - Canon Cem). Deşi este încă un copil, încerc să construiesc încet, discret, cărămidă cu cărămidă, un bărbat responsabil, numai prin dialog, deschidere şi prietenie. Nu cred că o autoritate paternă excesivă mai da roade în zilele noastre.
Copiii de azi au deschidere la nou şi la informaţie mai mult decât avem noi, adulţii: în primul rând, pentru că ei au mai mult timp la dispoziţie, şi în al doilea, pentru că au mintea mai puţin supusă la rutină şi la convenţii.

De cele mai multe ori, eu sunt cel care află de la el care sunt trendurile în materie de muzică, ştiinţă sau tehnologie, şi nu invers. Astfel stand lucrurile, eu şi fiul meu suntem foarte buni prieteni, iar prietenia noastră nu exclude respectarea câtorva reguli elementare – să-şi facă ordine singur în cameră, de exemplu.

 
eva.ro: Subiectul serialului este unul foarte dureros… Dincolo de o poveste de dragoste interzisă, avem de-a face cu două tinere care află că de fapt au fost schimbate la naştere, aşadar părinţii care le-au crescut nu sunt părinţii biologici.
Cum aţi reacţiona dacă aţi afla că băiatul dumneavoastră nu e, de fapt, copilul dumneavoastră?

Erkan Petekkaya: Într-adevăr, subiectul este foarte dramatic, astfel de cazuri există. Nu ai cum să nu te cutremuri la gândul unei asemenea surprize, dar cred că eşti părinte, în aceeaşi măsură, pentru copilul pe care l-ai crescut, chiar dacă acel copil nu e sânge din sângele tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod