Interviu Alexandra Lamy, protagonista serialului "O singură șansă"

Serialul dramatic francez O singură șansă, care poate fi urmărit numai la DIVA marțea, la ora 21:00, urmărește lupta unei mame care încearcă să își găsească fiica răpită, după ce i-a fost ucis și soțul.
În seria O singură șansă, actrița franceză Alexandra Lamy interpretează rolul lui Alice Lambert, o tânără mamă care este victima unei tentative de omor, fiind împuşcată de două ori. Femeia se trezeşte din comă la spital, 8 zile mai târziu, şi descoperă că soţul i-a fost ucis, iar fetiţa lor de 6 luni (Tara) a fost răpită. Manipulată de presupuşii răpitori şi suspectată de poliţie, Alice face tot posibilul pentru a-şi găsi fiica.

O singură șansă (titlul original: Une chance de trop) este creat de scriitorul american Harlan Coben, după romanul său omonim, produs de TF 1 în Franța și îi are în distribuție pe Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski, Charlotte des Georges, Hippolyte Girardot, Didier Flamand, Frédérique Tirmont și alții.

Radianta Alexandra Lamy a trebuit să renunţe la zâmbetul ei omniprezent pentru a o juca pe Alice, o mamă disperată să-şi găsească bebeluşul răpit.
Actriţa ne-a povestit entuziasmată despre acest rol în care a investit 100%.

Cum ai auzit de adaptarea cărţii „No Second Chance”?

Am auzit de la prietena mea, Mélanie Doutey! Mi-a spus că se face o miniserie cu Harlan Coben. Adorasem „Tell No One” şi mă atrag mult poveştile poliţiste. Aşa că am vrut să citesc scenariille primelor 3 episoade: m-au prins imediat. Întâlnirea care a urmat, cu producătorul Sydney Gallonde şi cu regizorul François Velle, ambii la fel de pasionaţi, m-a convins definitiv.

Harlan Coben vă numeşte „steaua” lui.
Cum v-aţi cunoscut?


A vrut imediat să ştie cine o va juca pe eroina lui. Când a auzit de numele meu, a văzut unul dintre filmele mele, „J’enrage de son absence” (2012) de Sandrine Bonnaire. A doua zi, am primit un email – pe care îl am afişat de atunci deasupra biroului meu – şi m-a complimentat atât de frumos! Am descoperit că e un om cu picioarele pe pământ. Romanele lui s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume şi totuşi a mulţumit non-stop echipei care i-a adus la viaţă povestea.
Era atât de fericit! Am lucrat împreună de multe ori şi ne-am apropiat foarte mult. De atunci, îmi scrie regulat şi vrea să mă apuc de muncă în Statele Unite. Aventură care, dacă va deveni realitate, mă va ajuta să-mi îmbunătăţesc engleza!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod