Însărcinată cu primul ei copil ALINA SORESCU DEZVĂLUIE CĂ ȘI-A DORIT, INIȚIAL, UN BAIEȚEL

Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru copii, emisiune difuzată în fiecare sîmbătă si duminică,de la 09.30, la Digi24, a reuşit să afle, într-un interviu exclusiv cu cântăreaţa Alina Sorescu cum se pregăteşte să devină mămică de fetiţă.
Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru copii, emisiune difuzată în fiecare sîmbătă si duminică,de la 09.30, la Digi24,  a reuşit să afle, într-un interviu exclusiv cu cântăreaţa Alina Sorescu cum se pregăteşte să devină mămică de fetiţă.

“Mă bucur foarte mult că o să fiu mamică. Chiar dacă la început ne-am dorit un băieţel, ne-am dat seama că o fetiţă ne va aduce mai multă armonie, tandreţe, iubire şi abia aştept să-i decidem şi numele pentru că avem aşa de multe idei la care ne-am gândit şi aşteptăm să ajungem la varianta finală.”

Pregătită pentru următoarele luni de sarcină căntăreaţa declară că va rămâne o mămică activă, la fel ca şi pe timpul sarcinii şi îşi va vedea în continuare de muzică şi de activitatea cu copiii pe care îi îndrumă în atelierul de muzică.


Mai multe detalii şi interviul complet, poate fi urmărit sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod