Inna cântă în Doha, Qatar, la două săptămâni de la atentatele din Paris

Vedeta din România va susţine un concert în Orientul apropiat, în ciuda războiului din Siria şi va primi 30.000 de dolari pentru reprezentaţie

Cea mai populară interpretă de la noi a primit o invitaţie să concerteze în lumea arabă la numai două săptămâni de la atentatele din Paris. Va primi 30.000 de dolari pentru spectacol, va zbura la Business Class şi va locui într-un apartament de lux dintr-un hotel de cinci stele.
Vedeta din România are mare priză la publicul din Qatar, ea a mai concertat aici şi în anul 2012. Inna a spus că va respecta tradiţia şi codul de îmbrăcăminte impus de perceptele religiaose locale, dar nu-şi va acoperi faţa, dar nici nu se va machia strident.
Vedeta din România este un fenomen social.

Are peste 12 milioane de fani pe Facebook, iar în 2012 a fost prima solistă din Europa care a avut peste un miliard de viziualizări pe YouTube.
Inna este un star pop care nu are o voce remarcabilă. Au fost nenumărate discuţii în presa din România despre cât de talentată e Inna, dar artista este o instituţie în ce priveşte managementul succesului. Trebuie să spunem că melodiile ei au priză la public datorită îmbinării de ritmuri latino cu muzica de club.
Inna are succes în tot ce înseamnă lumea sudică.
Ea, în sine, este o frumuseţe latino, mică de înălţime, cu forme bogate şi o privire languroasă. Ştie să se lipească de public şi ştie să-şi scoată în evidenţă calităţile fizice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod