Inna a mărturisit, la Radio 21, că şi-ar schimba viaţa cu un cal

Marţi, 28 octombrie, la matinalul Cusurgiii, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au avut invitaţi de seamă în studioul Radio 21. Inna, Antonia, Dara şi Carla’s Dreams şi-au început ziua cu o porţie zdravănă de distracţie matinală.
Invitaţii au cântat live şi au acceptat să joace „Adevăr sau provocare”. Antonia a fost cea care a spart gheaţa şi a extras prima bileţelul din bol. Întrebată dacă a stricat vreodată ceva şi dacă a dat vina pe altcineva, cântăreaţa a răspuns: „Sigur, când eram mai mică, dar nu-mi amintesc acum”. Vedeta a acceptat apoi provocarea de a simula o criză de râs, aşa că toată lumea s-a amuzat copios.

Inna a fost întrebată dacă a furat vreodată ceva şi a răspuns fără reţineri că „da, păpuşile prietenelor mele”.
Codruţ a făcut şi el o mărturisire. „Eu am fost la o nuntă şi am furat mireasa”, a spus Cusurgiul.

Inna a mărturisit că şi-ar schimba viaţa cu un animal, probabil cu un cal. Dar a revenit apoi asupra răspunsului şi a spus că i-ar placea să fie Beyonce, ca să nu mai fie nevoită să muncească atât de mult pentru a atinge culmile succesului.

Provocată să îl „vrăjească” pe Codruţ, Dara l-a invitat pe Cusurgiu la o cafea sau un pahar cu vin.

Vocalistul trupei Carla’s Dreams a răspuns şi el întrebărilor din bolul Provocărilor.
Cel mai îndrăgit dintre ANONIMI a mărturisit că este căsătorit şi că iubeşte toate defectele soţiei, drept pentru care nu ştie cu ce star s-ar putea vedea căsătorit.

După ce au răspuns sincer la toate întrebările, invitaţii au trecut la cântat. „Fie ce-o fi” a fost prima piesă live pe care Inna, Antonia, Dara şi Carla’s Dreams au interpretat-o împreună.

A urmat apoi melodia „Wild horses”, cântată de Antonia şi „Fata din rândul 3” interpretată de Inna. Aceasta din urmă şi-a bucurat fanii şi cu varianta acustică a single-ului „Low”.


Carla’s Dreams au făcut super show cu piesa „Pohui”, avându-le alături pe Inna, Antonia şi Dara, iar finalul emisiunii a fost unul cu „Rachete”.
28 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod