Îndrăgostiți și aproape căsătoriți: Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

În luna octombrie, o sursă a declarat pentru People că Orlando Bloom se pregătește să o ceară de soție pe iubita lui. "Orlando nu are deocamdată inelul, dar a început să vorbească despre el. Toată lumea ar fi încântată dacă ei s-ar logodi. Katy e minunată!", a declarat un prieten al cuplului, a spus persoana din anturajul actorului.

Sursa menționată a adăugat că Orlando simte că a venit momentul să se căsătorească din nou, iar Katy poate fi o soție foarte bună: "Mereu a zis că sigur se va însura din nou, iar Katy pare să fie aleasa.

Amândoi par foarte fericiți."

Katy și Orlando au început să se întâlnească după ce au făcut cunoștință la petrecerea de după gala premiilor Globurile de Aur, din ianuarie 2016. Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor în septembrie 2016, când actorul din "Lord of the Rings" a fost fotografiat gol, pe o barcă, în compania prietenei sale, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Cei doi s-au despărțit în martie 2017, dar s-au împăcat după câteva luni, iar în decembrie 2017 au fost văzuți împreună într-o vacanță petrecută în Japonia.
În februarie anul trecut ei au confirmat că sunt din nou împreună.

Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011. Katy Perry a fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand în perioada 2010 - 2012.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod