Începe MasterChef. Interviu exclusiv cu cei trei chefi: „Responsabilitatea este mare“

Pro TV dă startul în această seară unui nou sezon MasterChef, juriul celei mai apreciate emisiuni culinare din România fiind schimbat complet. Noii juraţi ai show-ului sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă, care le-au pregătit multe surprize telespectatorilor.

O parte din probele sezonului 5 vor fi cu totul surprinzătoare atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Concurenții vor găti în mai multe locuri neașteptate și frumoase, zone care vorbesc de la sine despre bogăția culinară a țării noastre. De-a lungul sezonului, acestora le va fi pusă la grea încercare rezistența și vor trebui să demontreze că pot ajunge până în finală.

Înainte de prima ediţie a celui de-al 5-lea sezon MasterChef, cei trei juraţi ne-au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit despre talentele lor culinare şi despre emisiunea de la Pro TV.

eva.ro: Aţi ajuns să fiţi juraţii celei mai importante emisiuni culinare din România. Cât de grea este această provocare?

Patrizia Paglieri: Pentru mine, o provocare nu este grea, pentru că trezeşte în mine un spirit competitiv.

De regulă, când o accept, ştiu la ce să mă aştept, iar de această dată mă încântă.

Adrian Hădean: E o responsabilitate destul de mare pentru că trebuie să jurizezi și să faci diferența între preparate deosebite, multe dintre ele foarte bune, pentru că trebuie să reușești să motivezi pentru cei care privesc, decizii pe care nu au cum să le înțeleagă, ei negustând acele preparate. Și, în cele din urmă, ești cumva răspunzător și de șansa unor oameni care vin convinși că acest concurs poate fi marea lor șansă, iar în cazul unora dintre ei poate chiar ultima.

Nu e o postură neapărat confortabilă, dar, dincolo de toate acestea, noi suntem cât se poate de obiectivi și judecăm preparatul și nu omul.

Cred că audienţele MasterChef ar trebui să creascăFlorin Scripcă
Florin Scripcă: Nu este deloc grea.
Mă ajută cu siguranță experiența de până acum în coordonarea bucătăriilor, dar contează și faptul că îmi place ceea ce fac și asta face să fie ușor. Mai greu este să lași sentimentele deoparte atunci când jurizezi.

La început, în etapa preselecțiilor, m-am lăsat convins și de pasiunea și determinarea concurenților atunci când preparatul nu îi ajuta foarte mult. Odată ce au intrat în bucătăria MasterChef, lucrurile s-au schimbat, preparatul lor vorbește pentru ei într-o măsură mai mare decât atitudinea. Eu jurizez in primul rând preparatul, adică gustul, tehnica de gătit, aspectul vizual si plating-ul.

Credeţi că odată cu schimbarea juriului MasterChef, audienţele vor creşte?

Patrizia Paglieri: Noi ne facem treaba cu plăcere şi cu pasiune.
E o echipă întreagă care lucrează pentru acest proiect şi care îşi pune aici tot sufletul. Mi-ar plăcea ca tot ceea ce facem să fie pe placul telespectatorilor, să ne urmărească în fiecare săptămână şi să trăiască alături de noi toate emoţiile şi surprizele pe care acest show le pregăteşte din 15 septembrie.

Adrian Hădean: Nu ştiu, nu pot să ofer pronosticuri. Noi vom oferi ceva diferit, ne străduim toți trei jurații să dăm tot ce avem mai bun pentru ca această emisiune să fie pe placul telespectatorilor. Dacă vom reuși sau nu să le atingem așteptările, rămâne de văzut.

Cu siguranță unii vor fi nemulțumiți, dar vom câștiga și telespectatori noi care vor aprecia stilul nostru diferit. Cifrele exacte se vor vedea pe parcursul emisiunii.
Eu sunt încrezător că oamenii ne vor aprecia pentru ceea ce suntem și pentru sinceritate.

Florin Scripcă: Cred că ar trebui. Adrian face lucruri extraordinare, îmi place abordarea lui şi pasiunea cu care se deschide lumii româneşti. Patrizia reprezintă latura noastră feminină, de care orice echipă are nevoie. Iar eu sunt mai modern ca abordare, dar apreciez tradiţiile, care vin dintr-o experienţă testată şi retestată.  Noi suntem trei caractere diferite, dar care ne completăm excelent.

15 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod