Încă îl iubește? Ben Affleck, dus la dezalcoolizare de fosta soție - FOTO

Îngrijorată de starea lui Ben, Jennifer Garner l-a dus la dezalcoolizare


Affleck s-a despărțit recent de Lindsay Shookus, în vârstă de 38 de ani, producătoarea show-ului de televiziune "Saturday Night Live". O sursă citată de People a declarat că actorul nu dorea să se simtă încorsetat într-o relație serioasă și că vrea să se simtă liber. "E fericit că poate să se vadă cu cine vrea și să nu se simtă legat într-o relație serioasă. Lindsay era prea serioasă pentru el.

I-a plăcut de ea, dar nu căuta ceva permanent", a spus persoana respectivă.

O altă sursă a declarat pentru US Weekly că Jennifer Garner n-ar fi fost surprinsă de comportamentul fostului soț. "Preocuparea ei nu este cu cine se întâlnește el. Pe ea o interesează dependența lui și dacă se poate baza pe el în creșterea copiilor. Normal că nu-i încântată că el se întâlnește cu un model Playboy de 22 de ani. Dar nici nu-i surprinsă. Jen a ajuns să se aștepte la așa ceva de la Ben.
Ea nu vrea să se bage. Nu poate lua decizii pentru el"
, a dezvăluit aceasta.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Pearl Harbor", în 2001, dar Ben a dezvăluit că s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru "Daredevil". Cei doi sunt încă în procedura de finalizare a divorțului după ce s-au despărțit în 2015, la capătul unui mariaj de zece ani, după ce actorul a înșelat-o pe Garner cu bona copiilor lor, Christine Ouzounian.

Actorii au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 12 ani, Seraphina, 9 ani, şi Samuel, 6 ani.

Potrivit Daily Mail, cuplul nu a semnat un contract prenupțial, partajul urmând să se facă în mod egal. Ben are o avere estimată la 105 milioane de dolari, în timp ce Jennifer are o avere de 60 de milioane de dolari și probabil că divorțul va fi încheiat mai degrabă de un mediator decât de un judecător.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.


Foto: Hepta, Daily Mail

23 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod