Înapoi la viața normală: Shannen Doherty face Pilates după ce s-a vindecat de cancer

Perioada grea în care era istovită de chimioterapie a trecut: Shannen Doherty merge la sală și e în formă


În martie, Shnnen Doherty a declarat pentru Us Weekly că refacerea merge bine: "Mă simt bine. Chiar mă simt bine, sunt superoptimistă, sunt fericită cu ceea ce am făcut până acum. Pentru mine, cancerul a fost o binecuvântare. M-a schimbat ca om pentru totdeauna. Mi-a influenţat viaţa în moduri despre care nici măcar nu pot vorbi."

În aprilie, vedeta a anunțat că analizele indicau un nivel ridicat al markerilor tumorali, ceea ce înseamnă că amenințarea cancerului nu a dispărut și că testele trebuie repetate periodic.

În mai, vedeta a suportat o operație de reconstrucție plastică a unui sân care i-a fost extirpat pentru a împiedica răspândirea tumorilor.

După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. Ea a început filmările pentru continuarea serialului "Heathers", din 1988.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011.
Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod