Înapoi la muncă: Kate Middleton, prima apariție publică după ce a născut

Ducesa de Cambridge a purtat o ținută șic, semnată Ralph Lauren, care îi punea în evidență silueta zveltă.

Relaxată și în formă - așa a apărut marți Ducesa de Cambridge în prima zi de lucru după nașterea fiicei sale, Charlotte. Prințesa în vârstă de 33 de ani a mers la Centrul Anna Freud, din nordul Londrei, pentru a afla mai multe despre cum poate fi schimbat sistemul de îngrijire mentală pentru copii și tineri.

Îmbrăcată într-o rochie alb-negru Ralph Lauren, în valoare de 1.245 lire sterline, Kate arăta grozav la întâlnirea cu Michael Samuel, președintele centrului. Prințesa și-a recăpătat silueta obișnuită, iar sarcina nu a lăsat nicio urmă vizibilă asupra corpului sau chipului ei, de parcă nici nu ar fi născut.



După ce și-a petrecut vara în noua casă a familiei, Anmer Hall, din Norfolk, cu fiul ei, George, și micuța Charlotte, născută pe 2 mai, Kate abia aștepta să-și reaia activitatea, susțin surse citate de cotidianul britanic Daily Mail, potrivit cărora ea se va dedica în viitorul apropiat proiectelor de sprijinire a copiilor aflați în dificultate.

Anna Freud a fost al șaselea și ultimul copil al legendarului Sigmund Freud și a preluat pasiunea tatălui ei pentru psihanaliză, fiind considerată unul dintre fondatorii psihologiei infantile.

În 1952, ea a înființat clinica The Hampstead, primul centru de cercetare psihanalitică.
După moartea ei, în 1982, instituția a primit numele ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod