Inainte de a fi staruri...

Hollywood-ul creeaza personaje noi nu numai pe marele ecran, ci si in viata reala.
Hollywood-ul creeaza personaje noi nu numai pe marele ecran, ci si in viata reala. Povestile celor care au ajuns in "Cetatea filmului" o confirma din plin. Primul lor job nu i-a definit ca oameni si multi prefera sa uite de unde au plecat. Totusi, e amuzant sa aflam cum au pornit de jos. Conform tiparului, oricare dintre noi poate deveni... vedeta.

De pilda, Megan Fox, protagonista din "Transformers" - considerata la ora actuala cea mai hot vulpita din arealul monden - s-a lasat de scoala prematur, considerand ca modelling-ul, dansul si actoria iti asigura un viitor mult mai bun decat o educatie formala. Cu alte cuvinte, unde natura a ajutat, scoala e de prisos. Norocul a fost de partea ei si, inca de la 17 ani, castiga din meseria de model suficient cat sa se intretina singura. Daca o intalneai pe strada, n-ai fi zis ca va deveni un style icon, privind la vestimentatia de tip trashy, careia ii era fidela. Un look asemanator avea si Paula Abdul, pe vremea cand era majoreta si sustinea echipa Lakers.

Muzica ei, energia debordanta, vestimentatia iesita din comun, senzualitatea si flirtul au fost armele cu care a reusit sa-si cucereasca admiratorii. Dar chiar si ea a luat-o de jos. Madonna, caci despre ea vorbim, nu avea nici un fel de asteptari majore de la viata, atunci cand a ajuns pentru prima data in New York, la 20 de ani, cu doar 35 de dolari in buzunar. Nevoita sa faca rost de bani, Madonna s-a angajat la "Dunkin' Donuts", la linia de servire, dar cum salariul era mult prea mic, a acceptat sa pozeze nud pentru a-si rotunji veniturile. Dupa hit-ul "Like a Virgin", viata ei avea sa se schimbe radical.

Bacsisul era important si pentru tanara Queen Latifah, care lucra intr-un Burger King, dar si pentru adolescentul Nicolas Cage, care tocmai se angajase ca vanzator de popcorn la un cinematograf.

Potrivit site-ului streetdirectory.com, nici actrita britanica Helen Mirren, care a interpretat magistral doua roluri de regina a Angliei, nu s-a nascut in puf. Numele pe care l-a primit la botez este Iliena Vasilievna Mironov, avand descendenta ruseasca. Dupa scoala catolica a urmat, intr-adevar, cursuri de actorie, dar primele ei roluri in teatru au fost de mica importanta si remunerate ca atare. Pentru cateva lire in plus, Mirren a lucrat, pentru un timp, intr-un parc de distractii, asa cum a facut-o, de altfel, si Carmen Elektra.

Nici baietii n-au stat mai bine la capitolul "first job", dupa cum ne dezvaluie site-ul glamorati.com. Bryan Adams este considerat acum cel mai de succes cantaret si compozitor canadian. Chiar daca provine dintr-o familie cu prestanta, cu tatal diplomat de cariera - motiv pentru care si-a petrecut mai toata copilaria intre Europa si Orientul Mijlociu - Bryan s-a dovedit a fi un adolescent rebel, care a vrut sa-si demonstreze cu orice pret independenta. Astfel, la doar 15 ani, cand a abandonat scoala, il puteai vedea spaland vase, vanzand mancare pentru animale ori lucrand intr-un magazin de inchiriat casete. Seara si-o petrecea cantand prin cluburi, alaturi de diverse formatii locale, iar la 18 ani deja trimitea demo-uri caselor de discuri. Uimitor, primul sau contract muzical a fost semnat pentru suma de... 1 dolar canadian!

Ceva mai multi bani facea Brad Pitt impartind fluturasi publicitari pentru un fast-food din Los Angeles. Totusi, parca nimic nu se compara cu postul de... mascota. Daca femeile l-ar fi vazut pe Brad Pitt imbracat in pui de gaina, oare ar mai fi visat la el cu aceeasi frenezie? Probabil ca nu. Si nici eu nu mi-l pot inchipui pe unul dintre cei mai sexy barbati in viata patruland in fata restaurantului El Pollo Loco, intr-un costum cu pene, coada si cioc! Ca furnizor de frigidere ori ca sofer de limuzina, parca n-ar arata chiar atat de rau.

Cand spuneam ca nimic nu se compara cu jobul de mascota, nu luasem in calcul experienta lui Rod Stewart. In copilarie, acesta si-a dorit mult sa ajunga fotbalist. Dupa multe antrenamente si eforturi depuse pentru a fi primit in echipa Scottish Giants, Rod Stewart a decis ca nu e facut pentru acest sport. Prima oprire: cimitirul. Pare o gluma macabra, dar Rod Stewart chiar s-a angajat ca gropar, pana si-a dat seama ca muzica este adevarata sa chemare.
29 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod