În pat cu Selena Gomez: Fosta vedetă Disney, apariție sexy într-un clip

Cântăreața a lăsat în urmă trecutul de copil cuminte. Ea a filmat în lenjerie intimă, alături de actorul Shiloh Fernandez.

Cântăreaţa în vârstă de 21 de ani a decis că e momentul să lase în urmă inocenţa din perioada în care era una dintre cele mai iubite vedete Disney. Ea a realizat un pictorial pentru revista Flaunt, iar acum un clip alb-negru, realizat în timpul şedinţei foto o arată în pat cu arătosul actor Shiloh Fernandez (28 de ani).

Selena joacă rolul unei fete, Violet. Ea poartă o perucă neagră, tunsă bob, şi lenjerie din dantelă, în timp ce se amuză cu partenerul său.Personajul lui Shiloh se numeşte Henry.

Clipul, intitulat "Searching/Căutând" și regizat de Victoria Mahoney, a fost filmat într-o singură zi, la hotelul Rosslyn din Los Angeles, informează cotidianul britanic Daily Mail.


În interviul publicat de Flaunt, Selena mărturiseşte că a făcut greşeli în scurtul ei trecut. "Evident, am făcut multe greşeli, pentru că sunt om şi trec prin toate astea. Cred că fiecare face greşelile sale, iar acestea ne fac ceea ce suntem", a spus ea.



După perioada de glorie în care era imaginea companiei Disney, Selena Gomez şi-a construit o carieră în muzică, dar nu a renunţat la activitatea de actriţă. Spre deosebire de Miley Cyrus, care a optat pentru o promovare agresivă, adesea la limita obscenului, Selena a avut apariţii senzuale, fără vulgaritate.

Celebră şi pentru relaţia ei tumultuoasă cu Justin Bieber, de care s-a despărţit, Selena nu este străină de lumea modei, ea lansându-şi deja propria linie vestimentară, denumită Dream Out Loud, în colaborare cu lanţul american de magazine K-Mart.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy, notează Mediafax.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod