În căutarea iubirii: Sheryl Crow tot speră că va găsi bărbatul care s-o merite

La 52 de ani, cântăreaţa nu se dă bătută, în ciuda dezamăgirilor pe care le-a trăit. Ea încă îşi aşteaptă marea dragoste.

Cu toate relaţiile eşuate prin care a trecut, Sheryl Crow încă mai crede că va descoperi bărbatul vieţii ei. Într-un articol publicat de revista Good Housekeeping, cântăreaţa explică de ce nu a renunţat să mai caute marea dragoste. Vedeta i-a primit pe reporterii publicaţiei pe proprietatea sa de 20 de hectare din capitala muzicii country americane, Nashville, Tennessee, unde a pozat pentru copertă.

Deşi îşi creşte singură cei doi băieţi adoptaţi - Wyattm, în vârstă de şapte ani, şi Levi, patru ani -, Sheryl crede că asta n-o va împiedica să-şi găsească marea iubire.

"Ei bine, mi-ar plăcea să mă mărit.

Eu-s tot de modă veche. Dar nu cred că mariajul trebuie să fie ceva de genul <<totul sau nimic>>. Mai bine să ai trei relaţii eşuate decât trei divorţuri", a declarat ea.

Sheryl ştie bine ce spune, pentru că, deşi a fost de câteva ori pe punctul de a se căsători, n-a fost niciodată mireasă. Relaţia cu ciclistul Lance Armstrong, căzut în dizgraţie după scandalul de dopaj, s-a încheiat în 2006, deşi plănuiseră nunta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod