În amintirea unei prinţese: Imagini din culisele nunţii Dianei cu Prinţul Charles

Mai multe fotografii care nu au fost publicate niciodată îi arată pe cei doi imediat după ce şi-au unit destinele.
Ar fi trebuit să însemne începutul unei vieţi fericite împreună, dar căsătoria Dianei cu Prinţul Charles a fost orice, numai asta nu. Adevărul trist, pe care îl ştie toată lumea încă de pe vremea când ei erau soţ şi soţie, e că au fost mai mult nefericiţi împreună. Dragostea lor s-a mistuit repede, înăbuşită de orgoliu, de neîncredere şi de reproşuri, dovadă că adevăratele prinţese nu trăiesc ca-n poveşti.

Totuşi, în ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă, fata aceea frumoasă şi simplă care devenea prinţesă era fericită. Destinul său se schimba ireversibil, iar ea păşea cu încredere spre un viitor sumbru, pe care nimeni nu-l anticipa.
Şi în pofida nefericii care o aştepta, Diana Spencer şi-a împlinit misiunea pe acest Pământ: a lăsat în doi băieţi, William şi Harry,  care poartă pecetea ADN-ului şi personalităţii ei, a demonstrat că o prinţesă poate sta aproape de oamenii obişnuiţi şi îi poate înţelege, a făcut cât de mult bine i-a fost la îndemână. De aceea a fost "Prinţesa inimilor".

Pe 29 iulie 1981, în catedrala St Paul din Londra, Diana şi Charles îşi începeau anevoiosul drum împreună. O serie de fotografii care nu au mai fost niciodată publicate îi arată pe cei doi cât de apropiaţi şi de fericiţi erau după ce deveniseră soţ şi soţie.
În timp ce aşteaptă emoţionată, într-o antecameră a Palatului Buckingham, Diana zâmbeşte, îmbrăcată în rochia din tafta albă, creată de Elizabeth Emanuel. Încântat, Charles ţine în mână un pahar de şampanie. În ziua aceea nu doar ei, ci toţi britanicii erau fericiţi.

Imaginile nemaivăzute de la nunta regală au fost realizate după ceremonia desfăşurată la Catedrala St. Paul, de lordul Patrick Lichfield, care a primit atunci acces total la recepţia organizată după cununie. Acesta a trebuit să le returneze Casei regale pentru a fi incluse într-un album de nuntă, dar nu toate au devenit publice, iar câteva au rămas în colecţia privată a autorului.

Seria de fotografii publicate în premieră de cotidianul britanic Daily Mail va fi vândută la licitaţie pe 24 septembrie, la Boston.
Într-unul din instantaneele inedite, Diana se apleacă şi vorbeşte cu micuţa domnişoară de onoare Clementine Hambro, care pe atunci avea cinci ani, sub privirea Reginei. Într-o altă imagine, Prinţesa merge prin încăperile impunătoare ale Palatului Buckingham ţinând-o în braţe pe Clementine, semn că probabil micuţa se plânsese că a obosit, după orele petrecute în picioare.

Alte poze o arată pe Diana în Sala Tronului, aranjându-şi ţinuta, astăzi cea mai faimoasă rochie de mireasă din lume, pentru momentul fotografiilor oficiale.

Regina Elisabeta a II-a, apare lângă un televizor care transmite imagini cu mulţimea de oameni din afara palatului, aclamând perechea princiară.

Printre personajele care pot fi văzute în aceste imagini se numără prinţesele Anne şi Margaret, Prinţul Andrew şi Regina-Mamă Elizabeth.



Foto: RR Auctions / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionescu pe 30 Aug 2015, 16:00
    Esti naiv!

    Cristiane ! Esti un mare naiv.Si constat ca sunt f. multi cei care au pus botul.Aceasta afacere este din start imorala.Tu ii consideri pe americani fraieri? Crezi ca daca o hoarda de prostaci vor face reclama unui obscur scriitor roman se vor arunca cu capul inainte si vor cumpara ceva?Roaga-te la Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa faci ceva bun pentru tine si semeni !

    3
    0

  • Ionescu pe 30 Aug 2015, 15:37
    " printesa " ???

    Daca nu ar fi fost o curva ordinara (o mare rusine pentru casa regala) ar fi trait si astazi aceasta femeie de moravuri usoare care doar prin casatorie a devenit "printesa"!

    2
    3

  • bia pe 30 Aug 2015, 09:56
    greseala de exprimare

    Anii nu ''se fac'' - ci se IMPLINESC!

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod