Imaginile neputinței: Phil Collins, în scaunul cu rotile. Starul a căzut pe scenă

Phil Collins are un trup șubred, dar vocea lui e la fel de încântătoare


Turneul din Statele Unite al artistului britanic a continuat luni în Atlanta si include alte concerte în Detroit (marți) și Pittsburgh (miercuri). Ultimul recital este programat pe 19 octombrie, în sala T-Mobile din Las Vegas.

Phil Collins a muncit din greu pentru turneul de revenire pe care l-a anunțat în octombrie 2016, după ce anterior decisese să se retragă din activitate. Inițial, el plănuia să se întoarcă cu o serie de cinci concerte susținute la London’s Royal Albert Hall, iar toate biletele s-au vândut în doar 15 secunde.

Însă după ce a căzut în baie, un an mai târziu, starul a fost nevoit să-și anuleze show-urile și să le reprogrameze. Într-un comunicat emis de echipa sa se arăta că îi este foarte greu să meargă după o operație la spate.

De-a lungul carierei sale, Phil Collins a vândut peste 150 de milioane de albume. El a devenit celebru în anii '70, ca toboşar al formaţiei Genesis, după ce a răspuns unui anunţ găsit în ziarul Melody Maker. Iniţial, el a făcut doar backing vocals, însă a preluat microfonul şi a devenit solistul grupului Genesis după ce solistul Peter Gabriel a părăsit formaţia, în 1975.

Ulterior, artistul britanic s-a lansat şi într-o carieră solo, debutând cu albumul "Face Value" (1981), care a urcat pe primul loc în topuri.
Au urmat hituri precum "In The Air Tonight" şi "You Can't Hurry Love".

În 1996, Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis, după 26 de ani, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie. Phil Collins a lansat apoi albume celebre, precum "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod