Imagini oficiale de la botezul prinţului Louis: De ce a fost creştinat într-o rochie

Ducele şi ducesa de Cambridge au dat publicităţii patru fotografii oficiale de la botezul prinţului Louis, din 9 iulie.

Imaginile au fost realizate de Matt Holyoak la Clarence House, după ceremonie. Într-una dintre fotografii, Kate Middleton şi prinţul William sunt alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, de ducii Harry şi Meghan de Sussex şi de bunicii din partea lui William - prinţul Charles de Wales şi ducesa Camilla de Cornwall -, şi de părinţii ducesei, Michael şi Carole Middleton, precum şi de sora ducesei de Cambridge, Pippa, şi de soţul acesteia, James Matthews.

Într-o altă imagine, membrii familiei regale britanice apar fără familia Middleton, iar în a treia fotografie sunt surprinşi doar ducii de Cambridge şi cei trei copii ai lor.

În al patrulea cadru sunt doar Catherine şi prinţul Louis.

Prinţul Louis a fost botezat pe 9 iulie, la Chapel Royal din palatul St James din Londra, însă regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au fost prezenţi la eveniment.

Louis, în vârstă de 12 săptămâni, a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane.

William şi Kate au ales ca naşi ai bebeluşului şase prieteni şi rude.
Printre aceştia se numără Guy Pelly, prieten al fraţilor William şi Harry, Nicholas van Cutsem, un apropiat al familiei regale, dar şi Lucy Middleton, verişoară a ducesei Kate.  

16 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod