Imagini în premieră: Ziua în care Gisele Bündchen şi Tom Brady au spus „Da“

Gisele Bündchen a postat o fotografie superbă de la nunta sa cu tom Brady


Postările lor survin după ce în luna ianuarie Gisele a apărut într-un trailer pentru documentarul "Tom Vs Time", care îl are ca protagonist pe soţul ei. Realizat în şase episoade de Gotham Chopra, filmul urmăreşte evoluţia carierei jucătorului de fotbal american şi viaţa lui împreună cu Gisele şi copiii.

Modelul brazilian a fost prezent, în februarie, pe arena U.S. Bank Stadium, din Minnesota, finala campionatului de fotbal american, Super Bowl LII, unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din Statele Unite, şi l-a încurajat pe soțul ei care a jucat pentru New England Patriots contra celor de la Philadelphia Eagles.
Gisele nu i-a purtat noroc lui Tom - finala a fost câștigată de "Vulturi" cu scorul de 41 la 33, iar Tom Brady a avut o evoluţie slabă.

După meci, ea a postat pe Instagram o imagine emoționantă, în care își consola soțul care a părăsit terenul cu ochii în lacrimi.

Tom și Gisele s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și sunt împreună din 2006. La aproape un deceniu de la căsătorie, frumosul cuplu are doi copii, Vivian Lake şi Benjamin Brady, iar Gisele este mama vitregă a lui John Edward Thomas Moynahan, fiul lui Tom dintr-o relaţie anterioară.

Cu încasări de 14 milioane de euro, Gisele Bundchen a fost anul trecut al doilea cel mai bine plătit model din lume.
Ea a fost detronată pentru prima oară în ultimii 15 ani în ierarhia întocmită de revista Forbes, locul întâi revenindu-i popularului model american Kendall Jenner, cu încasări totale de peste 18 milioane de euro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod