Ileana Pescariu isi doreste un copil

Ileana Pescariu este mai mult decat sotia tenismanului Dinu Pescariu. Ealucreaza de aproape 10 ani in publicitate (acum are 28 de ani) si insistasa fie pe picioarele ei in castigarea existentei, iar de ceva timp estesi prezentatoare a emisiunii "Zona Publicitara", de la TVR 1.

- Ce crezi ca te face mai cunoscuta? Faptul ca prezinti o emisiune sauca esti sotia lui Dinu?
- In primul rand nu cred ca sunt o persoana cunoscuta. Nu ma oprestelumea pe strada sa ma salute si nu reactioneaza ca si cum m-ar cunoastede undeva. Lumea a auzit de mine datorita faptului ca m-am casatorit de2 ani cu Dinu, iar povestea noastra de dragoste a fost mediatizata.

- Ne poti spune si noua pe scurt ce a fost atat de special la relatiavoastra?
- Poate faptul ca de cunoscut ne cunosteam de cand aveam 14 ani, apoine-am mai intalnit (intamplator) de-a lungul anilor, iar reintalnireanoastra s-a facut intr-un moment cand eram amandoi "eliberati" derelatiile anterioare si disponibili de a ne face timp unul pentrualtul. Nici nu ne-a trebuit prea mult sa admitem faptul ca suntemjumatatea celuilalt, doar cinci luni de zile, dupa care ne-am casatorit.

- Si cum merge acum relatia? Aveti probleme pentru ca nu ati locuitimpreuna inainte sau ati descoperit ca nu va cunosteati suficient?
- Nicidecum.
Ne completam reciproc. Ne vedem atat de rar ca nu avem timpsa ne certam. Fiecare isi stie treburile lui in familie si ne sprijinimatunci cand unul din noi are nevoie de asa ceva. De exemplu eu il ajut peDinu la baza Tenis Club Bucuresti (fosta "Cutezatorii"), pe care a luat-oin parteneriat cu Ministerul Educatiei si pe care a modernizat-o. Ma ducuneori in week-end sa il ajut la primirea celor care frecventeaza baza,il mai ajut sa-si faca publicitate etc. Dar eu nu cred in business-ulde familie, desi Dinu este de-acord cu el. Consider ca este prea multsa-ti imparti viata cu cineva si sa faci si afaceri impreuna.

- Tot acolo te mentii si tu in forma?
- Nu, nu am timp sa merg la sala, in plus nu stiu si nici nu-mi placesa joc tenis. Mi-am propus anul asta sa frecventez sala de fitness,dar probabil pe la 12 noaptea, cand scap eu de la firma (nn: Ileanaeste business Development Manager la agentia de publicitate FocusAdvertising). In rest fac doar masaj de doua ori pe saptamana. Cu asta ma"intretin" eu. Si fac foamea. Fumez mult. Ma relaxez atipic: dansand. Doarca lui Dinu nu prea ii place sa danseze.

- Nu ai vreo dieta pe care o urmezi?
- Nu prea.
Cel mai des nu mananc si asa reusesc sa slabesc, sa dau joskilogramele acumulate. Acum a inceput si Dinu sa tina aceasta cura,pentru ca s-a ingrasat de cand s-a lasat de sportul de performanta. Eudaca ma ingras 3 kg. sunt deprimata.

- Te deranjeaza daca este mai plinut?
- Nu, dar lui nu-i place. Oricum, cred ca se amuza cand tot tineam euregimuri si acum i-a venit si lui randul. Desi imi spune: "lasa dragaca nu se vede ca te-ai ingrasat".

- Ce viitor vrei sa ai in cariera? Intentionezi sa prezinti altaemisiune?
- Nu, nu ma tenteaza deloc televiziunea, si nu cred ca sunt potrivitapentru aceasta. Meseria mea este in marketing-publicitate, si-mi placefoarte mult ceea ce fac. Am inceput sa lucrez inca din primul an defacultate (n.r.: a absolvit Comunicare si Relatii Publice, facultateade Filologie), cand m-am dus la un interviu pentru o promotie la unanumit produs si am folosit toate notiunile invatate pana atunci inmarketing. Rezultatul a fost ca m-au intrebat apoi, deoparte, ce vreaueu de fapt. Le-am spus ce mi-ar placea si am inceput colaborarea cu eipart-time. Acolo am invatat o multime de lucruri, am avut apoi normaintreaga dar faptul ca lucram m-a ajutat la examene, ca nu scriam dinteorie ci din realitate.
Am fost chiar si bursiera. Deocamdata credca functionez foarte bine in subordinea cuiva, chiar daca si eu am inconducere niste oameni. Nu ma tenteaza (cel putin in prezent) sa-mideschid propria agentie. Imi propun doar sa fac bine si profesionisttreaba care mi se incredinteaza.

- Te-a avantajat faptul ca arati atat de bine? Te-a tentat modelingul?
- Nu, niciodata nu m-a tentat sa prezint moda. Am facut-o de catevaori la solicitarile prietenesti dar cred ca fiecare trebuie sa faca cestie el mai bine, nu sa aiba impresia ca poate face mai multe lucruripentru care nu are specializare. Mi-au placut totusi sedintele foto, amfacut cateva poze si studii fotografice cu Luana Mitran si Dinu Lazar,dar ma limitez la atat.

- Va lipseste ceva, voua ca pereche?
- Financiar nu. Dar ne dorim foarte mult un copil si "lucram" la acestproiect. Mi-as mai dori timp si rabdare, ca in rest am de toate.

- Dar ce faceti in putinul timp liber pe care il aveti?
- Incercam sa evadam cate putin la munte, la mare, mergem pe la parinti,care ne ajuta foarte mult si ne facem surprize.

- Apropo de asta! Care a fost cea mai frumoasa surpriza pe care ti-afacut-o Dinu?
- Cel mai mult m-a impresionat (sentimental), de un Craciun, cand eraminvitati la masa la parinti si mi-a oferit un cadou.
Apoi, cand ne-amintors acasa (eu credeam ca asta e tot) ma astepta un catel pe care mi-ldorisem de foarte mult timp. Noi suntem mari iubitori de animale, avemacasa si o pisica si o "chiuilla" (o razatoare haioasa, cu multa blana).

- Cum te descurci cu internetul?
- Mi se pare senzational modul de a comunica virtual, dar eu folosescinternetul strict in scopuri profesionale: trimit si primesc e-mail-uri,caut ceva ce imi trebuie in profesie, dar nu ma pasioneaza. Ma sperieera calculatoarelor. Oamenii traiesc prea mult pe internet. Dinu isiculege foarte mult informatiile de pe internet. Eu nu sunt la fel ca eldin acest punct de vedere.

- Din cate inteleg ai o existenta foarte agitata. Stai mult la serviciu,week-end-urile esti plecata...
- Da, pentru ca nu pot sa dorm cand ma gandesc ca nu am cand sa-mitraiesc viata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod