I s-a urcat celebritatea la cap? Bianca Drăguşanu a uitat de vechii prieteni!

Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav se apropie cu paşi repezi, iar vedeta face tot posibilul ca fericitul eveniment să iasă perfect.

Dacă până de curând se ştia deja lista cu invitaţii care vor merge la nuntă şi cine vor fi domnişoarele de onoare, acum lucrurile par a fi luat o turnură neaşteptată. În primul rând, toată lumea aştepta ca evenimentul să aibă loc la sfârşitul acestei luni, însă Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu şi naşul de cununie al cuplului Bianca Drăguşanu - Victor Slav, a anunţat prin intermediul ziarului Libertatea că nunta va avea loc pe 21 septembrie.

„Încă nu m-am gândit în ce mă îmbrac. Mai am aproape o lună până pe 21 septembrie. Nu ştiu dacă îmi voi alege un costum gata făcut sau dacă îmi voi comanda altul. Acum sunt la Miercurea Ciuc, cu Nicoleta. Nu mă grăbesc, mai am timp. Nu am vorbit cu Victor nici despre ţinuta lui, probabil că ne vom asorta unul cu celălalt, aşa cum se obişnuieşte“, a spus Zsolt.

Acum, după ce s-a aflat data la care va avea loc nunta, au ieşit la iveală mai multe detalii despre eveniment. Vica lui Piţi şi Daniela Crudu, două prietene foarte bune de-ale Biancăi, care trebuiau să fie domnişoare de onoare, nu vor mai fi invitate la nuntă. Potrivit tabloidelor, viitoarea iubită a lui Victor Slav a recurs la acest gest deoarece cele două sunt foarte apropiate de Adrian Cristea, fostul ei iubit.



Alţi cârcotaşi spun că, de fapt, Bianca Drăguşanu a fost refuzată de cele două prietene. Se pare că Vica a spus că în acea perioadă va trebui să plece din ţară, pentru a-şi schimba silicoanele, în timp ce Daniela Crudu nu va participa la eveniment deoarece nu este lăsată de iubitul ei, Mihai Costea.

Pe lângă Vica şi Daniela Crudu, alte două persoane nu vor participa la nunta Biancăi. Una dintre persoane este Adrian Cristea, despre care se spune în presă că suferă în continuare după Bianca. După ce a Adi apărut la mai multe emisiuni de scandal pentru a vorbi despre relaţia pe care a avut-o cu Bianca, vedeta i-a spus acestuia că nu vrea să mai audă de el.

Nici Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o celebră pe Bianca, nu este invitat la nuntă. Încercând să se eschiveze, atunci când a fost întrebat dacă este invitat la nuntă, Botezatu a spus că nu ştie nimic despre eveniment deoarece a fost plecat din ţară.

29 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mangoles pe 29 Aug 2013, 02:39
    Ar fi culmea......

    ...ca cei doi 'ularai din trecut sa vina la nunta, si sa fie si cavaleri de onoare impreuna :))

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod