Hugh Jackman, 22 de ani de căsnicie: Omagiu pentru femeia vieţii lui

Hugh Jackman a postat un selfie pe Instagram şi un mesaj emoţionant pentru soţia lui


În 2015, cei doi au declarat că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat. "Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună "da" la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

După ce rolurile din francizele de mare succes "X-Men" şi "Wolverine" i-au adus celebritatea, actorul a vorbit despre efectul pozitiv pe care soţia lui l-a avut asupra carierei sale.

"Familia şi Deb s-au sacrificat pentru mine. Sunt ambiţios", a spus el în ianuarie pentru publicaţia australiană Who.

Anul trecut, Jackman a făcut încă o declaraţie de dragoste, spunând la "Ellen Degeneres Show" despre soţia lui: "Ea este cel mai mare lucru care mi s-a întâmplat şi e din ce în ce mai bine."
Menţionând că soţia lui l-a susţinut de-a lungul carierei, chiar şi înainte ca el să se bucure de succesul de astăzi, starul a dezvăluit şi care este sloganul lui preferat: "O soţie fericită înseamnă o viaţă fericită".

Câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", Hugh Jackman, are reputaţia unui actor talentat, notează Mediafax.
El a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax. Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994.
În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod