Holograf iti spune ca "Primavara incepe cu tine"

30 de ani de cariera si 13 albume situate pe primele locuri in vanzari. Acesta este bilantul trupei Holograf pana in acest moment.

30 de ani de cariera si 13 albume situate pe primele locuri in vanzari. Acesta este bilantul trupei Holograf pana in acest moment. Ce se va intampla de acum incolo? Raspunsul vine chiar de la membrii trupei Holograf, care spun ca urmeaza un nou... inceput, marcat de un 14-lea album, un Best of de 16 piese dintre care una noua - "Primavara incepe cu tine".

Desi au o "varsta" apreciabila, baietii de la Holograf sunt plini de energie si pregatesc deja cel de-al 15-lea album, care va fi lansat in toamna.

Pana atunci trupa Holograf isi invita fanii la concertul pe care o sa-l sustina la Sala Polivalenta, pe 31 martie. Despre noul album, despre concert, dar si despre Cristi Minculescu vei afla mai multe din interviul urmator, de la Dan Bitman, in exclusivitate pentru EVA.

"Primavara incepe cu tine"


Despre noul album...
"Primavara incepe cu tine", albumul, este un remember. El contine 15 piese vechi, frumoase, pe care sa le pui in CD sau in masina si sa le asculti fara sa sari vreuna. In plus, pe acest disc exista si o piesa noua, tonica, de primavara, care da si titlul albumului. "Primavara incepe cu tine" este o piesa care nu pune probleme foarte mari, mentale si emotionale ci, pur si simplu, este o piesa prin care noi vrem sa marcam revenirea la viata, la primavara si la sentimente bune.

Este inspirata de vreun eveniment sau vreo persoana din viata voastra?
Nu, asa ne vine noua. Cateodata ne trec tot felul de ganduri negre prin minte (rade) si uite ce se intampla cand stam mai mult intr-un loc.

Totusi cred ca aceasta piesa este inspirata, refrenul ei este foarte usor de retinut si, din ce am vazut pana acum, oamenii sunt foarte incantati de ea.

"Fratilor, am revenit"


Ati spun la un moment dat ca acest album marcheaza un nou inceput. Se simtea nevoia?
Nu neaparat. Ideea este ca noi, ca artisti, incercam sa ne reinventam de fiecare data. De data aceasta am vrut sa atragem atentia asupra noastra si sa spunem ca revenim, ca nu am abdicat, nu ne-am lasat pe tanjeala. Incepem din nou o perioada de munca, o incepem cu acest album, se va incheia probabil in toamna, cu un album nou. In concluzie, prin acest album am vrut sa spunem: "Fratilor, am revenit".

Despre albumul pe care o sa-l lansati in toamna...
Ce sa spun? Sunt gata sapte piese, acum se lucreaza si la versuri, si la orchestratii, dar ne mai trebuie inca trei.

Insa, sper, ca pana la toamna sa ne vina inspiratia si pentru cele care lipsesc.

Veti merge pe acelasi stil?
Nu neaparat. Vrem sa intoarcem putin armele si sa ne aducem aminte si de rock. Eu spun ca va fi un album care va contine, asa cum am obisnuit noi an de an publicul, atat piese lente, balade, cat si piese mai ritmate.

30 de ani de cariera aveti. Cum au trecut ei?
Cu greutati, cu lucruri bune, cu amintiri frumoase. Dar, daca este sa tragem o linie eu cred ca amintirile frumoase si lucrurile bune le intrec cu mult pe cele rele. Asadar, eu zic ca suntem pe plus.

Unde va vedeti peste 30 de ani?
Undeva la 2 metri sub pamant (rade)...

Nu, nu asta as fi vrut sa aud.
Sincer, unde va vedeti peste 30 de ani?

Nu stiu, unde o vrea Dumnezeu acolo vom fi. Mi-ar parea bine sa fim tot pe scena, sa fim la fel de plini de energie ca si astazi, dar asta numai viitorul ne poate spune.

26 Martie 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 1 Apr 2009, 10:53
    frumos concert

    Mi-a placut mult concertul lor de ieri. Felicitari!

    0
    0

  • moiettoi pe 1 Apr 2009, 00:08
    felicitari!

    Baieti minunati, cu mare talent, ce sa mai, niste oameni adevarati! Va pup!

    0
    0

  • lilliput pe 30 Mar 2009, 14:18
    tari

    i-am auzit in concert si sunt minunati. Ce e super tare e faptul ca sunt la fel de entuziasti dupa atatia ani de cariera.

    0
    0

  • simy pe 29 Mar 2009, 23:37
    superrr tariii

    cei mai tari. asi vrea si eu un cd-u cum fac sa-l iau va multumesc

    0
    0

  • nico pe 27 Mar 2009, 14:35
    holograf

    Felicitari! Sunteti cei mai talentati si frumosi! Kisses everywhere! :)

    0
    0

  • nicoleta pe 27 Mar 2009, 14:00
    FELICITARI!!!

    I LOVE ,HOLOGRAF!!!

    0
    0

  • roxana pe 27 Mar 2009, 12:52
    felicitari HOLOGRAF

    aveti niste piese superbe, tineti-o tot asa si astept noul vostru album. sunteti nr.1 ca trupa din Romania.... inca o data felicitari si bafta in continuare

    0
    0

  • petronela pe 27 Mar 2009, 08:52
    iubesc holograf!!

    superba piesa!!! o fredonez continuu,de cand am auzit-o si i-am surprins si pe altii facand acelasi lucru... felicitari,baieti! pt toata muzica voastra succes! o primavara frumoasa tuturor!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod