Hollywood: Top 7 vedete campioane la divorţuri. Vezi de câte ori au spus "Da"!

"Până când moartea vă va despărţi", acestea sunt cuvinte menite să unească pe vecie doi oameni. Însă nu puţine sunt cazurile în care partenerii uită de sentimentele care i-au unit şi optează pentru divorţ. La Hollywood, căsătoriile şi schimbarea partenerilor sunt la ordinea zilei. Iată câteva dintre vedetele care se pot lăuda cu o colecţie frumuşică de căsnicii şi divorţuri.
1 din 8

Elizabeth Taylor - 8 căsnicii şi 7 soţi

Este cunoscuta atât pentru filmele cât şi pentru viaţa amoroasă tumultoasă. Actriţa s-a căsătorit de opt ori cu şapte bărbaţi. S-a căsătorit prima dată la vârsta de doar 18 ani cu fiul milionarului Conrad Hilton, unul dintre cei mai vânaţi burlaci ai momentului. Au divorţat după şapte luni, iar fostul soţ a murit în 1969. A doua căsătorie a fost Michael Wilding şi a avut ca rezultat doi copii. Cei doi s-au căsătorit pe 21 februarie 1952, când vedeta avea 19 ani. Divorţul a venit în 1956.

Diva s-a recăsătorit cu producatorul Mike Todd în februarie 1957. În 1958 Mike Todd a murit într-un accident de avion, iar Elizabeth s-a recăsătorit pentru a patra oara cu Eddie Fisher ca apoi să divorţeze în aprilie 1962. Richard Burton a avut parte de două căsătorii, cu numerele cinci şi şase, iar cu John Warner a s-a căsătorit pentru a şaptea oară. Căsătoria cu numărul 8 a fost cu lucrătorul în construcţii, Larry Fortensky, în 1991. Cei doi s-au despărţit după 5 ani, când Elizabeth Taylor avea 64 de ani.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • addicted_to_life pe 26 Mar 2012, 21:45
    casatorie

    inca mai au timp sa treaca prin alte cateva casnicii!:D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod