Hollywood: Top 7 cei mai sexy sâni naturali

Fac parte dintre norocoase. Mama Natură le-a înzestrat cu talent din plin şi cu forme aproape de perfecţiune. Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones sunt doar câteva dintre frumoasele posesoare de decolteuri apetisante fără intervenţia medicilor plasticieni.
1 din 8

Scarlett Johansson


Face parte dintre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood dar şi dintre cele mai sexy, fiind numită de revista Esquire drept The Sexiest Woman Alive. Blondă, talentată şi cu forme voluptoase. Ce altceva şi-ar mai putea dori?
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • little miss sunshine 2 pe 17 Oct 2011, 09:40
    ????

    aniston e INGROZITIOARE!dumnezeula, arata ca un barbat, nu are pic de feminitate, forme nu, maxilar proeminent, buze subtiri, e oribila, de unde in topul sanilor?halle berry are implanturi, documentati-va!kardashian e 100% opera bisturiului, implanturi in fese, sani, operatii estetice etc.lipseste de aici insa salma hayek!ar merita locul 1!

    1
    1

  • andra pe 5 Iul 2011, 17:24
    silicoane

    mai documentati-va inainte sa scrieti. kim a fost inzrstrata de la mama natura numai cu posterior, de la doctor a plecat cu sani...

    0
    0

  • Rodica E. pe 23 Iun 2011, 16:59
    Angelina Jolie

    Angelina este atit de feminina, de gingasa... cum sa nu ramii mut la asemenea aparitie?Mai mult, mai este si desteapta, si placuta! Nu ma mir ca Brad Pitt a preferat-o, in locul fostei lui sotii, Jennifer Aniston! Asta-i viata!

    4
    4

  • LittleMissSunshine pe 21 Iun 2011, 11:08
    katy perry

    trebuia sa o puneti si pe katy perry aici :P

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod