Hollywood: Top 5 vedete cu cel mai sexy corp

Care este corpul de vedetă de la Hollywood pe care ţi l-ai dori? Visezi la un abdomen tonifiat ca al lui Jennifer Aniston, sau la formele apetisante ale lui Beyonce? Iată topul celor mai sexy celebrităţi, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Yahoo şi revista Fitness.
1 din 6

Locul 1: Jennifer Aniston


Actriţa are cel mai râvnit corp dintre vedetele de la Hollywood. Jennifer s-a clasat pe primul loc cu "cel mai frumos corp pe care bărbaţii şi-ar dori ca iubitele sau soţiile lor să îl aibă", "cel mai frumos corp al unei vedete feminine de peste 40 de ani", iar abdomenul ei s-a clasat pe primul loc în sondajul intitulat "cea mai frumoasă parte a corpului pe care femeile şi-ar dori să o aibă".
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 9 Ian 2012, 12:50
    vesnica scuza

    Da, daca nu ati mai folosi vesnica scuza cum ca nu e timp si nu aveti bani...Hai lasati-ma, timpul ti-l faci, renunti la televizor, ca nimeni nu munceste 24/24. Si scuza cu banii, din nou penibila, joggingul prin parc nu costa nimic, plus ca se pot downloada acum de pe net, antrenamente intregi, ce nu necesita aparate speciale, ca tae-bo sau zumba etc.

    0
    0

  • caroline pe 30 Oct 2011, 00:02
    de top...

    daca fiecare din noi am avea timp si bani sa mergem zilnic la sala,apoi putin tratament ptr corp in cele mai bune saloane,mai punem si putin silicon ptr forme mai generoase...cu siguranta ca toate am fi pe primul loc...

    5
    1

  • mari pe 26 Oct 2011, 21:00
    da sigur...

    mi-ar place daca nu s-ar mai face sondaje ca acestea ,acestea sunt cele mai frumoase din cele cunoscute , nu cred ca a vazut cineva toate fetele din aceasta lume ca sa poata face astfel de sondaje

    5
    1

  • july pe 26 Oct 2011, 18:18
    pai da

    nerusinatilor si angelina unde este?

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod