Hollywood: Top 5 cele mai bogate "curve"

Nu doar la noi se foloseşte sexul drept metodă sigură de promovare. Pamela Anderson, Tila Tequila şi Kim Kardashian sunt doar trei dintre femeile care au ajuns celebre şi au făcut bani din sex. Filmuleţele porno, apariţiile în publicaţii destinate bărbaţilor sau iubirea unui bărbat celebru sunt metode care le-au ajutat să se lanseze. Iată câteva dintre vedetele "uşuratice" de la Hollywood:
1 din 6

Kim Kardashian

Acum este fată de casă şi asta datorită baschetbalistului Kris Humphries, care a dorit-o de soţie. Însă Kim a devenit celebră prin metode care nu o plasează tocmai printre fetele cuminţi: a realizat în 2007 o casetă în care apărea făcând sex, cu iubitul ei de atunci, cântăreţul de hip-hop Ray J. După apariţia filmuleţului, Kim s-a declarat "rănită şi jenată" de decizia companiei Vivid Entertainment de a-l face public, în ciuda insistenţelor ei de a-i păstra intimitatea. Cele 15 minute de acţiune intensă i-au adus faimă, mulţi dintre privitori bucurându-se şi de "ambalajul" foarte apetisant al lui Kim. Au urmat lansări de linii de parfumuri, de magazine, carduri, reality-show-uri etc. Iar toace acestea i-au adus brunetei cu posterior generos o avere frumuşică.

6 Septembrie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • undeebunulsimt pe 7 Feb 2015, 14:01
    dive, vedete, curve = sinonim in Romania

    Mai ramane sa aflam numele alesilor cu jumatate de neuron (cur...vele au un neuron dar bolnav) pe care ii platim din taxe si impozite ca sa-i dea pe... "dive"... super gretos... bleah

    0
    0

  • Seth pe 1 Nov 2013, 11:34
    melysa

    Unde ai vazut tu curve sa stea langa barbat fara un interes? Daca nu material, din cauza varstei si ca sunt prea uzate ca sa-si mai puna silicoane si sa mai arate si bine.

    2
    0

  • BitterDevil pe 7 Sep 2011, 06:01
    melysa

    ia uita-te tu frumos la cantaretele noastre...si restul fetelor "cuminti" de la tv...da o raita prin cluburi... si ai sa vezi despre ce vorbesc... si mi se pare normal ca e mai bine sa fii curva... o curva nu valoreaza mai mult decat ce platesti pt ea...si uneori mai suntem si generosi ;)

    9
    2

  • melysa pe 7 Sep 2011, 01:42
    wayyy

    hallo bitter devil,,,ce compliment frumos despre patria ta....mai bine sa fi curva decat sa ai barbat "curva"

    3
    7

  • BitterDevil pe 6 Sep 2011, 19:57
    cum sa nu

    Pai daca ele sunt numite curve... atunci romania este patria curvelor

    10
    3

  • onutta21 pe 6 Sep 2011, 13:33
    bravo lor

    bravo lor ......sunt frumoase ,au bani au barbati langa ele celebri ....bv lor

    4
    9

  • july pe 5 Sep 2011, 22:36
    daaaaa

    ce bine ai zis curve da pai asta sunt hahaha

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod