Hollywood: Top 10 cele mai mari posterioare

Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu funduri mari, bombate şi ferme. Motivul? Se spune că posteriorul mare indică fertilitatea. Fie că este adevărat sau nu, este cunoscut faptul că bărbaţii apreciază mult un piept proeminent, nişte picioare lungi, foarte lungi şi un posterior frumos conturat şi cât mai măricel. Iată 10 vedete a căror celebritate se datorează în mare parte posteriorului.
1 din 11

Nicole 'Coco' Austin

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 14 pe 19 Dec 2011, 10:02
    rihanna si jessica

    jessica biel si rihanna arata fenomenal!multe din ele fac foamea si sunt plinde de operatii pt un asa posterior total nepotrivit pt silueta lor.

    3
    0

  • a pe 16 Nov 2011, 01:39
    ass

    al lui jennifer lopez e cel mai fain

    2
    1

  • Anca pe 14 Nov 2011, 23:53
    Anunt

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa anca_alina27@yahoo.com

    0
    1

  • basilio pe 14 Nov 2011, 15:51
    fund obraznic vs. funt de elefantica

    sunt 3 categorii de posterioare prezentate aici: prea mari, de trecere si numa' bune. un fund a la Jessica Biel nu cred ca displace cuiva: bombat, obraznic, dar nu prea mare.

    5
    1

  • ultimul_mohican pe 14 Nov 2011, 11:46
    wowwww..... serena williams ....

    daca as fi barbat, cred ca as avea niste fantezii crunte, in ce stil arata ass-ul ala! si presupun ca sunt muschi, avand in vedere ce sport practica.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod