Hollywood: Top 10 actori care primesc prea mulţi bani pentru ce fac

Sunt plătiţi cu milioane de dolari pentru a-şi face apariţia într-un film, însă nu de puţine ori se întâmplă să nu-şi merite banii. Este vorba de actorii care câştigă sume fabuloase pentru filme cu încasări slabe. Forbes a realizat un top al celebrităţilor plătite exagerat la Hollywood, în raport cu veniturile aduse de filmele în care au jucat anul acesta.

Editorii de la Forbes.com au folosit o formulă care calculează salariul actorilor pentru fiecare film, incluzând vânzările de DVD-uri şi drepturile de televizare, pe care au raportat-o la încasările filmului.
1 din 11

Locul 1 - Eddie Murphy

În anii '80, actorul era considerat de producători cheia succesului garantat şi asta datorită unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" sau "Beverly Hills Cop". Lucrurile ]ns[ s-au schimbat. Dacă anul trecut, actorul în vârstă de 51 de ani se clasa pe locul doi, după Drew Barrymore, în topul celor de la Forbes, iată că anul acesta a urcat în fruntea clasamentului actorilor plătiţi exagerat. "Cariera lui Murphy pur şi simplu s-a prăbuşit", explică editorii de la Forbes clasamentul, oferind drept exemple câteva dintre filmele recente ale actorului, care nu au avut succes la public: "Imagine That", "A Thousand Words" sau "Meet Dave".
 
Analizând sumele primite şi încasările obţinute de filme, Forbes a ajuns la concluzia că, pentru fiecare dolar primit de Murphy pentru ultimele sale trei filme, s-a generat un profit de 2,30 dolari.

Sursă foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva pe 6 Dec 2012, 16:41
    profit

    Ca sa vezi ce nehalit ii j...... Face dintr-un leu doi, trei, patru, cinci sau sase lei si nu-i este deajuns...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod