Hollywood: Paul Walker, totul despre actorul principal din "The Fast and The Furious"

O veste tragică a întristat milioane de fani din întreaga lume în acest weekend. Actorul Paul Walker a murit sâmbătă într-un accident de mașină, la doar 40 de ani. Sfârşitul starului a fost extrem de violent, maşina în care se afla actorul a ars până s-a făcut scrum în urma impactului.

Actorul a fost pasager în autoturismul condus de un prieten al său. Șoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles, maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.

Paul Walker a fost surprins de fotografi chiar înainte de a se urca în maşina Porsche Carrera GT, a prietenului său Roger Rodas (38 de ani), fost pilot de curse şi consilier financiar al starului.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste...”, este mesajul postat pe Facebook prin care echipa actorului îi anunţau decesul.

Decesul starului a lăsat în urmă multe suflete îndoliate, printre care şi cel al fiicei sale, Meadow Walker, în vârstă de 16 ani. "Nu pot să descriu ceea ce simt, însă simt foarte multă durere, sufletul mă doare cumplit. Nu m-am așteptat că va veni o astfel de zi, nu mi-aș fi putut imagina așa ceva. Am vrut să mă trezesc din coșmarul ăsta și să mă întorc la viața mea de dinainte. Steaua mea albastră este în cer. Va avea mereu un loc special în inima mea mereu. Ai făcut istorie! Te iubesc!", şi-a plâns pierdearea Meadow Walker pe contul său de Facebook.



Pe lângă miile de fani care au postat mesaje, numeroase vedete şi-au exprimat şi ele regretul faţă de moartea actorului. Vin Diesel, colegul său de platou de la "The Fast and The Furious", a scris pe o reţea de socializare: "Frate, o să îmi lipseşti foarte mult.Am rămas fără cuvinte.Raiul a câştigat un nou înger.Odihneşte-te în pace"."Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker.Ne găsim puterea ..în lumina lui.Te iubesc, frate", a scris şi actorul Dwayne Johnson.



Născut în Glendale, California, Paul William Walker IV are origini irlandeze, engleze si germane. Şi-a început cariera în actorie la vârste fragede, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).



Celebritatea a venit odată cu "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", în care Paul Walker a apărut în cinci dintre cele şase părţi ale francizei lansate până acum şi înaintea decesului lucra pentru cea de-a şaptea parte, Fast & Furious 7, aşteptată pe marile ecrane vara următoare. De asemenea, pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmul "Brick Mansions".

Pentru prestația sa din "The Fast and The Furious", Walker a câștigat premiul pentru debut, Hollywood Breakthrough Award şi a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood. Datorită ochilor albaştri şi a fizicului frumos lucrat, Paul Walker a câştigat admiraţia a numeroase femei. Starul s-a prezentat de-a lungul timpului în compania unora dintre cele mai frumoase femei din lumea filmului precum Jessica Alba, Denise Richards, Genesis Rodriguez. Paul Walker a avut un singur copil dintr-o relaţie cu Rebecca McBrain. Fata are acum 16 ani şi se numeşte Meadow. Recent, Meadow se mutase din Hawaii în California pentru a fi alături de tatăl ei.
 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alla pe 7 Dec 2013, 17:09
    Paul Walker

    Paul Walker a fost si este o personalitate ce a lasat in urma doar lucruri si fapte marete,un actor si un om ce ma impresionat mereu ,el nu a decedat el traeste in inimile noastre si asa va fi mereu ,dumnezeu sa-l odihneasca in pace,

    1
    0

  • alexandra pe 6 Dec 2013, 09:16
    Paul Walker

    A fost, este si va fi cel mai bun actor dar si om pe care l-am vazut.Imi pare rau ca a plecat la ingeri asa devreme, dar un lucru stiu sigur ca el face parte din unul dintre ei..:*

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod