Hollywood: Pamela Anderson, agresată sexual la 6 ani. Află poveşti traumatizante!

Înainte de ajunge la Hollywood şi de a deveni celebre, vieţile starurilor nu au fost perfecte. Multe dintre ele s-au născut în familii destrămate sau au fost nevoite să se confrunte cu adevărate traume. Descoperă poveştile vedetelor abuzate sexual în copilărie.

Foto: Hepta

1 din 6

Pamela Anderson

Pamela Anderson a făcut dezvăluiri şocante zilele trecute, la un eveniment organizat la Cannes. Actriţa a mărturisit că a fost agresată sexual la 6 ani, violată la 12 ani şi violată în grup în adolescenţă. Vedeta în vârstă de 46 de ani a făcut aceste declaraţii vineri seară, la gala de lansare a Fundaţiei Pamela Anderson, în faţa a peste 200 de invitaţi, potrivit dailymail.co.uk.

"Nu am avut o copilărie uşoară. În ciuda faptului că am avut părinţi iubitori, am fost agresată sexual la vârsta de şase ani de o bonă", a povestit vedeta din "Baywatch". "Într-o zi, am mers în casa iubitului unei prietene, iar fratele mai mare al acestuia a vrut să mă înveţe să joc table. Asta a dus la un masaj, iar asta a dus la viol. A fost prima mea experienţă heterosexuală. El avea 25 de ani, iar eu aveam 12. Apoi, după câţiva ani, un coleg de şcoală a decis că era amuzant să mă violeze în grup, alături de şase prieteni de-ai lui. Voiam să dispar de pe faţa pământului. De aceea mi-a fost întotdeauna foarte greu să mă încred în oameni. (...) Am devenit loială lumii animalelor şi mi-am jurat că le voi proteja", a adăugat vedeta nord-americană, citată de mediafax.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod