Hollywood: Morţii anului 2012. 10 dispariţii care au întristat lumea

Anul 2012 nu a fost unul caracterizat doar de evenimente plăcute. În acest an, am pierdut valori şi oameni dragi care nu vor putea fi înlocuiţi vreodată. Iată 10 dintre oamenii celebri cărora le-am spus adio în acest an.
1 din 11

Larry Hagman

Larry Hagman, îndrăgitul JR Ewing din serialul "Dallas", a încetat din viaţă în luna noiembrie la vârsta de 81 de ani. Decesul a fost provocat de complicaţiile produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

Actorul a murit într-un spital din Dallas, iar alături de el au fost colegii săi de serial, Linda Gray şi Patrick Duffy, interpreţii rolurilor Sue Ellen şi Bobby din serialul care i-a făcut celebri.

"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • suzanne_13 pe 28 Dec 2012, 19:52
    Jon Lord

    L-ati uitat. Insa cei care mai stiu sa asculte muzica de la si mai imputinatii ce se aventureaza in arta (nu doar interpreteaza ceea ce compun altii si se acopera cu primele pagini ale revistelor), nu-l vom uita. Long live Deep Purple!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod