Hollywood: Miley Cyrus, 15 ţinute obraznice cu care şi-a şocat fanii

Hannah Montana a crescut şi din puştoaică năzbâtioasă s-a transformat într-o tânără supersexy care reuşeşte să capteze privirile tutoror bărbaţilor cu fiecare apariţie.

Miley debutat alături de tatăl ei, actorul şi cântăreţul Billy Ray Cyrus, în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani. Rolul lui Hannah Montana a transformat-o în idolul adolescenţilor şi în una dintre cele mai bogate tinere de la Hollywood. Actriţă şi cântăreaţă, Miley a reuşit până la vârsta de 20 de ani să strângă o avere de peste 48 de milioane de dolari.

Transformarea vedetei a început cu schimbarea coafurii, schimbare care a şocat mii de fani. Miley a renunţat la pletele frumoase de copilă şi a optat pentru o frizură punk. "Niciodată nu m-am simţit mai bine ca acum. Asta sunt eu, coafura mă reprezintă", a răspuns cântăreaţa criticilor pe contul ei de Twitter.

Miley nu a schimbat doar coafura şi stilul vestimentar, ci a schimbat şi rolurile. De la adolescenta Hanah Montana, actriţa a trecut la filme care implică chiar şi scene de sex, precum cel din pelicula "LOL".
1 din 16

MAI MULT DESPRE: rock, stil, moda, haine, Miley Cyrus, punk, Hannah Montana
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod