Hollywood: Lindsay Lohan, viaţa zbuciumată a unui fost copil minune

Celebră mai degrabă pentru viaţa tumultuoasă decât pentru rolurile în care a jucat, Lindsay Lohan se numără printre actriţele care au cunoscut succesul la vârste fragede. După câţiva ani în care s-a confruntat cu probleme legate de alcool şi doguri care au dus şi la arestarea ei şi care i-au pus în pericol cariera, actriţa susţine că şi-a găsit liniştea şi că este pe drumul cel bun. "Sunt într-un moment bun al vieţii mele şi tot ceea ce vreau este să merg înainte. Toată lumea trece prin anumite lucruri în viaţă, dar totul se întâmplă cu un motiv, bun sau rău", a declarat actriţa.

Actriţa în vârstă de 26 de ani a revenit în lumea filmului după o lungă perioadă în care în care a ocupat primele pagini ale tabloidelor cu problemele pe care le-a avut cu justiţia în proiectul de televiziune "Liz & Dick", care prezintă povestea de tragoste dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. În film, Lohan interpretează rolul actriţei Elizabeth Taylor. Revenirea actriţei pe marile ecrane nu a fost însă aplaudată de toată lumea.

Dintre primele cronici ale peliculei face parte şi cea de la "The Hollywood Reporter", unde vedeta este criticată dur. "N-ar trebui să fie o surpriză că pelicula «Liz & Dick» este spectaculos de proastă. Până la urmă, Lohan e memorabilă prin apariţiile în tabloide, nu prin prisma carierei de actriţă. Lohan e jalnică de la început până la sfârşit. Dar, orice aţi face, nu rataţi acest film. E un exemplu clasic de umor involuntar. Băutele s-au inventat pentru filmul acesta. Iar partea cea mai bună e că devine atât de prost, încât dacă ai lângă tine compania potrivită şi băutura potrivită, devine insuportabil de hilar", scrie "The Hollywood Reporter".

Considerată drept una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei a atins apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Freaky Friday" şi "Mean Girls". Lindsay Lohan şi-a început cariera la vârste fragede. A debutat în showbiz ca model, urmând ca apoi, la doar 10 ani, să joace primul rol în serialul "Another World". La 11 ani, Lindsay a jucat în primul ei film, un remake al filmului "The Parent Trap", interpretându-le pe cele 2 surori gemene.

Ca şi mulţi alţi actori care şi-au început cariera devreme, Lindsay a fost copleşită de celebritate. Orientarea sexuală, drogurile, alcoolul i-au complicat viaţa vedetei şi au adus-o în atenţia presei de scandal. Până în prezent, Lindsay a ajuns în închisoare de patru ori, fiindcă a condus sub influenţa alcoolului. Şi asta nu este tot: Lindsay a mai fost găsită vinovată pentru că a lovit o femeie într-un club de noapte, pe 29 noiembrie anul trecut în New York, dar şi pentru furtul unor bijuterii.

Recent, tânăra a fost acuzată chiar de tatăl său că se prostituează. Potrivit acestuia, Lindsay Lohan lucrează ca escortă şi primeşte bani din partea unor bărbaţi milionari. "Ia bani ca să iasă cu bărbati, este degradant. Întâlnirile sunt programate pentru mai multe zile, iar bărbaţii plătesc totul: cameră de hotel, cheltuielile de călătorie, mâncare, bijuterii şi alte cadouri pe care i le fac ei", spune tatăl vedetei. Se zvoneşte chiar că unul dintre clienţii actriţei este Haji Abdul Azim, un prinţ care ar fi plătit-o cu 100 de milioane de dolari pentru a petrece Revelionul alături de el, în Londra.

5 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod