Hollywood: Lindsay Lohan, 10 ipostaze şocante în care a apărut

Denumită şi "copilul rebel al Hollywood-ului", actriţa în vârstă de 26 de ani a fost prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată decât pentru reuşitele actoriceşti. Viaţa vedetei a fost presărată de probleme provocate de consumul de alcool, de droguri dar şi de dispute cu autorităţile.

Lindsay Lohan a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor într-un lungmetraj de televiziune, însă prestaţia ei nu a fost deloc pe placul criticilor. A fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Şi-a început cariera la vârste fragede, făcându-şi debutul în showbiz ca model. La 11 ani, Lindsay a jucat în primul ei film, un remake al filmului "The Parent Trap", interpretându-le pe cele 2 surori gemene. Ca şi mulţi alţi actori care şi-au început cariera devreme, Lindsay a fost copleşită de celebritate. Orientarea sexuală, drogurile, alcoolul i-au complicat viaţa vedetei şi au adus-o în atenţia presei de scandal. Până în prezent, Lindsay a ajuns în închisoare de patru ori.
1 din 11

Cu toţii avem fotografii mai mult sau mai puţin compromiţătoare făcute de prieteni apropiaţi. În cazul vedetelor, astfel de imagini sunt surprinse de paparazzi şi sunt publicate pe bani mulţi în tabloide. După o noapte grea în care a petrecut cu prietenii, Lindsay a fost surprinsă trăgând un pui de somn în maşina iubitei sale, Samantha Ronson.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 29 Mar 2013, 09:31
    eiiii....

    Eu cred ca ii place sa atraga mult atentia celor din jur prin felul ei rebel de a fi. Inca nu s-a maturizat si asta se vede din faptele ei. Cand o sa ii treaca o sa regrete sau o sa rada copios ( depinde cati bani o sa mai aiba in buzunar). Ca actrita este ok, imi place cum isi interpreteaza rolurile. Acum na, toti avem momente de rebeliciune, numai ca la ea se pare ca nu se mai sfarsesc odata! Cred ca nu si-a trait copilaria si adolescenta atunci cand a trebuit. Singurul semn de intrebare este: de ce sa cosume droguri cand ar putea sa isi traiasca viata atat de frumos cu banutii care ii are (cred...). Da-mi, Doamne, banii ei ca as calatori in toata lumea!!!!!!!!!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod