Hollywood: Jessica Simpson, cum s-a îmbogăţit în timp ce era grasă

"Am purtat toate mărimile de pe planetă," a declarat blonda care susţine că fluctuaţiile de greutate au ajutat-o să înţeleagă femeile şi să construiască un imperiu comercial de 1 miliard de dolari. La un eveniment organizat de Forbes, Jessica Simpson a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu kilogramele şi cum a reuşit să aibă o afacere de succes.

Cântăreaţă, actriţă şi femeie de afaceri, Jessica a avut parte de o luptă îndelungată cu kilogramele după cele două sarcini, cu fiica sa Maxwell care s-a născut în mai 2012 şi cu fiul Ace, născut în iunie 2013.

Vedeta a ajuns să cântărească chiar şi 90 de kilograme în timp ce era însărcinată cu primul copil.



În prezent, vedeta în vârstă de 33 de ani cântăreşte 60 kilograme şi deţine un imperiu comercial unde vinde cu succes haine, pantofi, genţi şi parfumuri de damă. "Faptul că am purtat toate mărimile de pe planetă m-a ajutat să înţeleg ce îşi doresc femeile. Ştiu să le îmbrac, ştiu ce vor fiecare, indiferent de kilogramele pe care le au", a declarat Jessica Simpson.

"Vreau să ajut femeile să devină mai încrezătoare prin ceea ce poartă.Creez haine în tendinţe, dar şi ascult nevoile clientelor," a mai adăugat vedeta, citată de DailyMail. Hainele care îi poartă numele actriţei includ şi o linie pentru femeile însărcinate, dar şi haine pentru femeile supraponderale. Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007.

Jessica Simpson este logodită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, cu care are o relaţie din mai 2010 şi cu care plănuieşte să se mărite în iulie anul acesta.



Jessica Simpson a devenit celebră la vârsta de 19 de ani, odată cu apariţia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat în 1999.

S-a căsătorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, în 2002, iar cei doi cântăreţi au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson şi Lachey au divorţat în 2006.

Cântăreaţa, care a apărut şi în filme, precum "Dukes of Hazzard", a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod