Hollywood: Jessica Chastain, drumul unei actriţe talentate spre succes

Este frumoasă, talentată şi a dovedit aceste calităţi cu fiecare rol interpretat. Jessica Chastain se numără printre cele mai apreciate actriţe ale momentului. Ultimul an a fost foarte activ pentru actriţă, lansând filme pe bandă rulantă. Cel care i-a adus însă recunoaşterea este "Zero Dark Thirty". Rolul femeii care l-a vânat pe Bin Laden a fost unul extrem de dificil. Însă a meritat, Jessica primind numeroase aprecieri de la cinefili. Cu acest rol, Jessica Chastain a primit premiul "Cel mai bun rol principal feminin într-un film-dramă", la cea de-a 70-a ediţie a premiilor decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (HFPA), care a avut loc la Los Angeles.

Printre lacrimi, frumoasa actriţă a ţinut să mulţumească scriitorului Mark Boal şi directorului Kathryn Bigelow pentru că au ajutat-o să devină "mai puternică, mai capabilă şi mai independentă". "Mi-am dorit să devin actriţă încă de mică şi am lucrat mereu să mă perfecţionez în această artă. M-am luptat, am mers la audiţii, zeci, mii, şi în final am fost acceptată".


Deşi în "Zero Dark Thirty" interpretează rolul unui agent CIA care torturează deţinuţii, în viaţa reală, Jessica urmează un stil de viaţă vegan: "Nu vreau să produc tortuzez animale. Nu consum carne pentru că nu vreau să contribui la cruzimea care are loc în această lume. Atât timp cât trăiesc, vreau ca cei pe care îi întâlnesc să ştie că sunt recunoscătoare că sunt în viaţa mea."

Jessica Chastain sau Jessica N. Howard, numele adevărat al actriţei, s-a născut în California de Nord pe 29 martie 1981. A primit primul ei rol în adaptarea TV a filmului "Dark Shadows", urmat apoi de roluri episodice în "ER", "Veronica Mars", "Close to Home" şi "Law and Order: Trial By Jury".

În anul 2008 şi-a făcut debutul în filme odată cu apariţia în "Jolene". Au urmat filme de succes precum "The Debt" (2010), "The Tree of Life" (2011), "The Help" (2011).



Cât despre viaţa personală, Jessica trăieşte o poveste de dragoste cu starul din "Thor", Tom Hiddleston. Totul pare să decurgă bine pentru fericitul cuplu, zvonindu-se că actriţa a zburat chiar în Marea Britanie înainte de Crăciun pentru a întâlni familia actorului. Tom Hiddleston a reuşi chiar să dea peste cap planurile actriţei, care declara cu ceva timp în urmă că nu vrea să aibă o relaţie cu vreun star de filme pentru că a avut o experienţă proastă. "Am o regulă. Fără actori. M-am întâlnit cu unul înainte, la Juilliard, dar de atunci, doar am ieşit la vreo câteva întâlniri cu unul şi m-am îngrozit că cineva vroia să facă o poză cu noi, pentru că era faimos", povestea vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod