Hollywood: Halle Berry, viaţa zbuciumată a celei mai sexy femei de culoare

A primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" la vârsta de 42 de ani, iar la scurt timp a fost votată şi "cea mai sexy femeie de culoare". Acum, la 46 de ani, frumoasa actriţă se bucură de "cea mai mare surpriză a vieţii", fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a anunţat recent că este însărcinată în trei luni cu partenerul său de viaţă, actorul Olivier Martinez. Halle mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu modelul canadian Gabriel Aubry.        

Halle Berry este prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat un Oscar. Fostă miss, actriţa a devenit una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood în momentul când a primit statueta dorită de orice actor pentru rolul din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball". 

Înainte de a deveni celebră, viaţa actriţei nu a fost deloc uşoară. Halle a vorbit într-un interviu recent despre copilăria dificilă pe care a avut-o alături de un tată abuziv şi a dezvăluit faptul că face terapie psihologică de peste 30 de ani. Halle a povestit că a început terapia în jurul vârstei de 10 ani şi, în prezent, apelează la terapie de fiecare dată când se simte stresată sau are probleme în viaţa personală.

Halle Berry a devenit cunoscută participând la diferite concursuri de frumuseţe. După ce a absolvit Liceul Bedford din Ohio, Halle a câştigat concursul Miss Ten All-American (1985) şi Miss Ohio (1986). La concursul Miss World din 1986, ea s-a clasat pe poziţia a 6-a. Primele roluri le-a obţinut spre sfârşitul anilor '80. A câştigat premiul Oscar în 2002, pentru filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball", când a interpretat rolul soţiei unui condamnat la moarte ce a are o relaţie cu gardianul şef al închisorii unde este încarcerat soţul ei. Cu acest Oscar, Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a primit premiul Academiei americane de film la categoria Cea mai bună actriţă. 

Dacă în viaţa profesională, lucrurile au curs firesc, viaţa personală a actriţei a fost una zbuciumată. A trecut prin două căsnicii, cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. În prezent o plănuieşte pe cea de-a treia, cu actorul Olivier Martinez.

Foto: Hepta

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod