Hollywood: Femeia care l-a supus pe George Clooney şi l-a făcut să renunţe la burlăcie

Unul dintre cei mai doriţi burlaci de la Hollywood, starul în vârstă de 52 de ani s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin în vârstă de 36 de ani. Deşi spunea că nu se va mai căsători niciodată, Amal Alamuddin l-a făcut să se răzgândească, după doar o jumătate de an de relaţie.

Vestea logodnei a fost confirmată de o sursă din apropierea celor doi pentru revista "People", dar şi de un imens inel care a apărut pe degetul frumoasei avocate. "George şi Amal încearcă să rămână discreţi, dar nici nu doresc să se ascundă. Cred că ei doresc ca persoanele la care ţin să ştie că logodna lor este ceva real şi că au intenţia de a rămâne împreună pentru totdeauna", a declarat sursa citată de "People".

Cuplul a fost văzut joi într-un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul ei, iar iubita actorului purta un inel de logodnă.

Spre deosebire de fostele iubite ale actorului, Amal Alamuddin nu lucrează în showbiz. Amal este angajată la un birou de avocatură din Londra, specializat pe drepturile omului. A absolvit New York University School of Law, a mai studiat la St. Hugh's College de la Universitatea Oxford şi vorbeşte fluenta franceza şi araba. În prezent, ea este consiliera legală a lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Iubita lui George Clooney a publicat mai multe articole de drept penal internaţional şi a fost votată cea mai sexy avocată, pe blogul Your Barrister Boyfriend. George Clooney şi Amal au apărut pentru prima dată împreună în public, în octombrie, la Londra. De atunci, cei doi au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.

Amal Alamuddin nu este singura frumuseţe care a fost cucerită de şarmul actorului. Starul a mai fost căsătorit o dată cu actriţa Talia Balsam, între anii 1989 şi 1993 şi a avut relaţii cu femei celebre precum Kelly Preston, Lucy Liu, Monika Jakisic, Elisabetta Canalis şi Stacy Keibler. Penultima sa iubită, Stacy Keibler, este actriţă, model şi fostă luptătoare de wrestling. Cei doi au avut o relație care a durat mai puțin de doi ani şi care s-a destrămat din cauza refuzului starului de a întemeia o familie.

George Clooney a devenit celebru ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod