Hollywood: Familia Kardashian de-a lungul anilor. Imagini inedite

Numele Kardashian face ravagii în Statele Unite şi nu numai. Povestea celebrităţii numeroasei familii a început în anii '90. Avocatul Robert Kardashian a făcut parte din echipa care l-a apărat pe O. J. Simpson, un fost fotbalist american acuzat de crimă. Procesul urmărit de jumătate de America face astfel cunoscut publicului pentru prima dată numele de Kardashian. Kris, soţia lui Robert Kardashian, divorţează de avocatt în 1989, iar în anul 1991 se căsătoreşte cu Bruce Jenner, ex-campion olimpic.
Kim are două surori, Kourtney şi Khloe şi un frate, Robert. De asemenea, are trei fraţi vitregi (Burton Kardashian, Brandon Jenner şi Brody Jenner) şi trei surori vitrege (Casey Jenner, Kendall si Kylie Jenner).

Numele Kardashian devine şi mai cunoscut odată cu apariţia unui clip video pornografic dintre Kim şi un fost prieten, rapperul Ray J., lansat de Vivid Entertainment. În anul 2007 se lansează şi reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians" care încă din prima lună de la lansare înregistra, în medie, 1,3 milioane de telespectatori la fiecare ediţie.
În sezonul al cincilea, încheiat în mai 2011, audienţa sa ajunsese deja la 3,11 milioane de telespectatori, iar numele Kardashian-Jenner era cunoscut de toţi americanii. În prezent, clanul Kardashian deţine o avere colosală strânsă, produsă în cea mai mare parte de reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians".

Clanul Kardashian însă se destramă pe zi ce trece. După scandalul mediatic dintre Khloe şi Lamar, care divorţează din cauza drogurilor, nici mariajul dintre Kris şi Bruce Jenner nu pare să aibă un final fericit.
Kris şi Bruce Jenner au confirmat faptul că s-au despărţit de mai bine de un an, perioadă în care au ascuns separarea de ochii fanilor. Deşi nu mai locuiesc împreună de luni bune, cei doi soţi amână însă momentul divorţului din motive financiare, având în vedere că nu au semnat un contract prenupţial. În plus, neînţelegerile din faimoasa familie şi-au pus amprenta şi pe audienţele reality-show-ul lor care au scăzut foarte mult.
1 din 11

Robert, Kris, Kim, Kourtney, Khloe şi Robert Jr.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod