Hollywood exclusiv: Interviu cu Kris Jenner, mama faimoasei Kim Kardashian

În exclusivitate pentru cititorii eva.ro, Kris Jenner a acordat un interviu despre culisele celui mai complex şi mai iubit reality- show de televiziune de la Hollywood. Interviul a fost realizat după ceremonia premiilor Golden Globes, care a avut loc în luna ianuarie la Los Angeles. 

Eva.ro: Ce este nou în următorul sezon Keeping Up with the Kardashians? Care a fost cel mai dureros, dar şi cel mai important lucru care vi s-a întâmplat?


Kris Jenner: Ei bine, voi începe cu primul şi cel mai bun! Venirea pe lume a micuţei North şi cred că toată lumea va fi foarte încântată de modul în care întreaga familie se adaptează la asta, pentru că este o schimbare foarte mare. O surpriză pentru mine în acest an este faptul că, Kim şi Kanye locuiesc cu mine, copilul, bonă, asistenta copilului şi trainerul. Aşadar toată lumea s-a mutat la mine! Aceasta a fost provocare destul de mare pentru mine. Şi apoi, desigur, logodna lui Kim şi Kanye, o altă mare bucurie. Toţi cei care ne-au urmărit din sezon 1 până în sezonul 9 ştiu că noi suntem o familie unită şi au văzut odată cu noi cum Kendall şi Kylie au crescut şi cum s-au căsătorit şi cum au divorţat, cum copiii au avut petrecerile aniversare şi cele de nuntă. Suntem într-o continuă evoluţie şi familia noastră devine din ce în ce mai numeroasă. Vestea tristă este că Khloe a înaintat actele de divorţ, aşa că o vom vedea cum trece prin asta. Bruce şi cu mine trăim în Malibu, astfel încât veţi putea vedea cum evoluează vieţile noastre dinamice.



Eva.ro: Spuneti-ne un lucru pe care ar l-aţi schimba în intimitatea familiei dumneavoastră după toţi aceşti ani de filmare?

Kris Jenner: Un lucru pe care l-aş schimba în intimitatea familiei mele? Hmm, probabil a avea din nou propria mea baie!!. Ar fi extraordinar!!!

Eva.ro: Aveţi timp vreodată de relaxare, să vă aşezaţi să urmăriţi filme vechi? Sau să revedeţi episoade vechi ale show-ului?

Kris Jenner: Dacă aţi văzut ediţia specială de Crăciun, este ceea ce am făcut în toate Crăciunurile trecute, cu toţi copiii. Aţi văzut fetele, pe Rob, Kendall şi Kylie crescând, de când au fost copii şi au avut prima dimineaţă de Crăciun, petrecerea de Crăciun şi astfel le-am oferit tuturor o privire din interior, exact ceea ce se întâmplă în jurul casei noastre de Sărbători şi cât de mult ne plac sărbătorile. Este foarte distractivă! Chiar i-am spus lui Matt, un băiat care lucrează la biroul meu, în această dimineaţă, să se asigure că avem fiecare episod pe câte un CD, astfel încât atunci când suntem nostalgici să le putem urmări.

Eva.ro: Care sunt limitele show-ului? Cum vă decideţi ce lucruri doriţi să arătaţi şi ce nu şi cum reuşiţi să coordonaţi întreaga familie?

Kris Jenner: Ei bine da, suntem mulţi, dar pentru asta avem multe camere care ne urmăresc peste tot. Noi nu folosim scripturi, noi suntem aşa cum suntem. Cred că într-adevăr există un personal de editare foarte talentat pe care îl avem la compania de producţie, personal care vizionează ore şi ore de material, practic, dintr-o săptămână ei fac 44 de minute fără reclame şi oferă privitorului ceea ce este mai important. Aceşti profesionişti desăvârşiţi aleg ceea ce cred ei că este cel mai bun, lucruri pe care poate că fanii sau telespectatorii ar dori să vadă. Pentru că sunt atât de multe ore, episoadele sunt foarte bine montate, astfel încât privitorul să aştepte cu nerăbdare și episodul următor.

28 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod