Hollywood: Divorţurile din familia Kardashian. Clanul se destramă!

Clanul Kardashian se destramă pe zi ce trece. După scandalul mediatic dintre Khloe şi Lamar, care divorţează din cauza drogurilor, nici mariajul dintre Kris şi Bruce Jenner nu pare să aibă un final fericit. În plus, neînţelegerile din faimoasa familie şi-au pus amprenta şi pe audienţele reality-show-ul lor care au scăzut foarte mult.

Kris şi Bruce Jenner au confirmat faptul că s-au despărţit de mai bine de un an, perioadă în care au ascuns separarea de ochii fanilor. Deşi nu mai locuiesc împreună de luni bune, cei doi soţi amână însă momentul divorţului din motive financiare, având în vedere că nu au semnat un contract prenupţial. "Locuim separat şi suntem mulţumiţi cu această decizie. Întotdeauna ne vom iubi şi respecta. Vom rămâne buni prieteni, iar familia noastră va fi principala prioritate", a transmis cuplul fanilor cu ajutorul unui comunicat oficial, emis de postul E!Entertainment.

Cei doi sunt căsătoriţi de 22 de ani, au împreună două fiice, Kendall şi Kylie, şi au adunat în timpul căsniciei o avere de 155 de milioane de dolari.

Kris şi Bruce şi-au reînoit jurămintele în anul 2011 în cadrul unui episod al reality-show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

Însă Kris şi Bruce nu sunt singurii care trec prin momente grele din familie. Kloe Kardashian şi Lamar Odom sunt la un pas de divorţ din cauza infidelităţii şi a drogurilor. După o căsnicie care a durat 4 ani, Khloe şi Lamar au ajuns la despărţire, iar asta din cauza faptului că starul NBA este dependent de droguri. După scandalul produs de infidelităţile jucătorului de baschet, căsnicia lui Kloe şi Lamar a primit o nouă lovitură: dependenţa de droguri.

Lamar a avut tentative în trecut de a renunţa la substanţele ilicite, intrând la reabilitare în august 2012, însă fără succes.În vara acestui an, starul a revenit la vechile obiceiuri, iar mariajul a intrat într-un nou impas.

Problemele maritale sunt frecvente în familia Kardashian. Nici viaţa amoroasă a lui Kim nu a fost întotdeauna la fel de liniştită, având la activ numeroase relaţii şi căsnicii eşuate. În anul 2000, vedeta s-a căsătorit cu producatorul muzical Damon Thomas, divorţul venind în anul 2004. A mai avut relaţii cu bărbaţi celebri precum Nick Lachey, Ray J, Ben Roethlisberger, Nick Cannon şi Damon Thomas.
În august 2011, Kim a spus Da pentru a doua oară, baschetbalistului Kris Humphries. Însă nici de data aceasta nu a fost cu noroc. După numai 72 de azile de la fastuoasa nuntă în valoare de 10 milioane de dolari, cei doi au decis să divorţeze. Însă nu toată lumea a fost surprinsă la acel moment de divorţ. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că mariajul lor este o strategie de marketing.

În prezent, vedeta are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început din aprilie 2012, cu care are o fetiţă. Kim a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod