Hollywood: Cum o vede Brad Pitt pe Angelina Jolie. 15 imagini uimitoare

Brad Pitt nu este doar un actor foarte sexy şi talentat, ci şi un bun fotograf. Starul şi-a demonstrat talentul şi pasiunea pentru fotografie în urmă cu câţiva ani când a făcut public un set de câteva portrete alb-negru ale superbei sale partenere, Angelina Jolie. Fotografiile sunt spectaculoase, în special pentru fanii cuplului, aratând scene din viaţa privată a celebrei familii.

Fotografiile care au fost publicate într-o ediţie din 2008 a revistei W! o prezintă pe frumoasa Angelina alături de copiii săi, dar şi în ipostaze foarte sexy. Fanii au ocazia să o admire pe Angelina când alăptează, când se joacă cu Shiloh şi Pax sau când pur şi simplu pozează sexy pentru faimosul ei iubit.

Instantaneele alb-negru au fost surprinse de partenerul de viaţă al Angelinei, Brad Pitt cu scopul de a arăta o zi din viaţa personală a frumoasei actriţe şi au fost făcute la mijlocul lunii august 2008, la conacul din Franţa al cuplului.

Recent, actriţa în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că a fost nevoită să ia decizia foarte dificilă de a suporta preventiv o dublă mastectomie după ce testele au relevat că este purtătoare a genei BRCA1, care determină apariţia cancerului, iar riscul de a dezvolta această afecţiune era foarte ridicat, de 87%. Cum mama ei, Marcheline Bertrand, a murit la 56 de ani din cauza unui cancer ovarian, vedeta a înţeles că pericolul era imens şi a apelat la soluţia extremă. "Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani şi a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca să îşi cunoască primul nepot şi să îl ţină în braţe. Dar restul copiilor mei nu vor avea şansa de a o cunoaşte şi de a afla ce fiinţă plină de graţie era", a scris actriţa în editorialul din The New York Times.

Angelina Jolie nu este prima vedetă de la Hollywood care a recurs la mastectomie. În ultimii ani alte două actriţe celebre, Christina Applegate şi Kathy Bates, au ales aceeaşi metodă preventivă pentru a diminua riscul de cancer mamar.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de peste şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad şi Angelina s-au cunoscut şi îndrăgostit pe platourile de filmare de la "Mr&Mrs Smith", în timp ce Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. Jennifer şi Brad au divorţat în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie. Între timp, potrivit presei internaţionale, cei doi actori au reuşit să lase în urmă tensiunile dintre ei şi Jennifer Aniston. 

21 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod