Hollywood: Cum a slăbit Kim Kardashian după sarcină. Află-i secretele!

Succesul său s-a datorat în mare parte dietei Atkins, regim alimentar care presupune un consum ridicat de grăsimi şi scăzut de carbohidraţi.

În ultimul an, silueta frumoasei Kim Kardashian a trecut prin numeroase schimbări. De la femeia voluptoasă care cucerea prin ţinute sexy, la femeia însărcinată cu multe kilograme în plus şi, recent, la proaspăta mămică cu un corp tonifiat care atrage privirile bărbaţilor şi invidia reprezentantelor sexului frumos.


Mii de fani au aşteptat cu sufletul la gură primele apariţii publice ale reginei reality show-ului după ce a adus-o pe lume pe micuţa North West.

Dacă mulţi dintre ei se aşteptau ca vedeta să apară umilă, ferindu-se de aparatele de fotografiat ale paparazzilor în haine largi care să-i ascundă kilogramele în plus, Kim a surprins din nou. La doar 4 luni de la naştere, iubita lui Kanye West a reuşit să-şi recapete silueta cu forme apetisante. Cum? Succesul său s-a datorat în mare parte dietei Atkins, potrivit vedetei care s-a confesat fanilor pe pagina de Twitter.

Un reprezentant Atkins care colaborează cu celebra mămică a dezvălui câteva secrete despre dietă. "Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză.
Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să îşi altereze laptele cu regimuri de slăbit. De aceea, s-a apucat de dieta Atkins de la sfârşitul lui iunie, după ce a primit acordul medicului".

Ce presupune dieta Atkins?


Dieta Atkins are la bază câteva principii şi reguli care trebuie respectate întocmai.Acest regim alimentar presupune un consum ridicat de grăsimi şi scăzut de carbohidraţi.Astfel, vei reuşi să slăbeşti, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate, conform Dr Atkins, care a inventat acest program de slăbire.

Carbohidraţii sunt substanţe nutritive esenţiale, alături de fibre, proteine şi grăsimi sănătoase. Ei se împart în 2 categorii majore: carbohidraţi complecşi (rezistenţi), pe care îi găseşti în alimente precum fasole, banane, paste din făină integrală şi mazăre, şi carbohidraţi rafinaţi.

Aceştia din urmă se găsesc în orezul alb, zahărul alb, bomboane şi băuturi carbogazoase.

Pentru a avea energie, organismul arde întâi carbohidraţii şi abia apoi grăsimile, motiv pentru care nu slăbeşti întotdeauna atât de mult pe cât îţi doreşti. Ei bine, dieta Atkins tocmai aici intervine. Printr-un consum scazut de carbohidraţi, organismul este forţat să ardă grăsimile pentru a avea energie, fenomen cunoscut sub denumirea de cetoză. Astfel, depozitele adipoase se topesc pe zi ce trece tot mai mult.

Regimul este recomandat pe termen scurt şi interzis persoanelor care suferă de boli cronice sau diabet.

 

Sursă foto: Hepta

16 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod