Hollywood: Competiţia între fraţi celebri. Cine are mai mult succes?

Deşi este mai mică cu trei ani decât sora ei Emily, rolurile jucate de Zooey Deschanel s-au bucurat de mai multe aprecieri de la criticii de film. Nu doar Emily şi Zooey se luptă pentru titlul de cea mai talentată soră. Vezi mai jos cine sunt fraţii rivali în carieră!

Încă din copilărie ne luptăm cu cei din jurul nostru pentru a dovedi că suntem cei mai buni.Competiţia domină de multe ori relaţiile dintre colegii de muncă, dar se regăseşte şi între iubiţi sau fraţi.Când eşti vedetă, presiunea de a demonstra că eşti cel mai bun este şi mai mare, mai ales dacă te-ai născut într-o familie celebră.
1 din 6

Emily şi Zooey Deschanel

Sunt frumoase şi extrem de talentate. Este vorba de surorile Emily şi Zooey care au făcut cunoscut numele Deschanel la Hollywood. Zooey, mezina familiei, a fost implicată în mai multe proiecte care s-au bucurat de succes în ultimul timp decât sora ei cea mare, Emily. Actriţa în vârstă de 34 de ani a devenit celebră cu roluri precum cel din serialul "New Girl", dar şi din filme precum "(500) Days of Summer / 500 de zile cu Summer" (2009), "Your Highness / Măria Ta" (2011). Şi deşi este mai mică cu 3 ani decât sora sa, Zooey se poate lăuda cu trei nominalizări la Globul de Aur, spre deosebire de Emily a cărei roluri nu au primit astfel de aprecieri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod