Hollywood: Ce au de împărţit Miranda Kerr şi Orlando Bloom în urma divorţului

Actorul în vârstă de 36 de ani a strâns o avere de 32 de milioane de dolari în ultimii ani din filme de succes precum "Piraţii din Caraibe", bani ce vor fi împărţiţi în urma divorţului.

După şase ani de dragoste, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a destrămat. "În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor", astfel şi-au anunţat Orlando Bloom şi Miranda Kerr despărţirea, prin intermediul unui purtător de cuvânt.

Pe lângă un băieţel superb în vârstă de 2 ani, pe nume Flynn, cuplul a strâns o avere fabuloasă care va fi împărţită. Actorul în vârstă de 36 de ani a câştigat bani frumoşi în ultimii ani, de 32 de milioane de dolari, din filme de succes precum "Piraţii din Caraibe", rol care i-a adus 17 milioane de dolari, sau din "Stăpânul inelelor".

Nici Miranda Kerr nu stă prost la capitolul bani.

Frumuşica vedetă care ocupă locul 9 printre cel mai bine plătite supermodele din lume a strâns aproximativ 20 de milioane de dolari din prezentări de modă, dar şi reclame şi din propria linie de produse de înfrumuseţare, Kora Organics.

Spre deosebire de alte cupluri de la Hollywood, Orlando şi Miranda deţine o singură casă, în valoare de 4,5 milioane de dolari, pe care starul din "Piraţii din Caraibe" a scos-o la vânzare în urmă cu două săptămâni.

Cele două staruri au strâns şi un număr impresionant de maşini valoroase. Orlando deţine cinci maşini şi cinci motociclete în valoare de 285.000 de dolari, iar Miranda are şi ea cinci maşini pe numele ei, în valoare de 304.000 de dolari.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani.În ianuarie 2011, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Flynn.



Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost despărţirea a fost produsă de o posibilă aventură a supermodelului cu actorul Leonardo DiCaprio.

Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian. Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz.



Prietenii cuplului au negat cu vehemenţă speculaţiile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu Leonardo DiCaprio. O sursă din anturajul cuplului a spus: "Orlando şi Leo sunt prieteni.

Miranda şi Leo sunt doar prieteni. Nu se întâmplă absolut nimic cu Leo. Sunt prieteni foarte buni de foarte mult timp".

O altă posibilă cauză a despărţirii este dată de agendele de lucru foarte încărcate ale celor două vedete.

29 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod