Hollywood: Angelina Jolie la 38 de ani. Portretul unei luptătoare

Cu bune şi cu rele, viaţa merge înainte. Angelina Jolie a arătat încă o dată că este o femeie puternică şi a ieşit cu zâmbetul pe buze în faţa fanilor după perioada dificilă prin care a trecut. Vedeta care se află în centrul atenţiei după ce a suferit o dublă masectomie pentru a evita riscul de îmbolnăvire de cancer la sân, a împlinit ieri vârsta de 38 de ani.

Ziua de naştere, 4 iunie, a găsit-o pe Angelina Jolie departe de casă şi de copii. Brad Pitt şi Angelina au participat în acest week-end la premiera filmului "World War Z", în Londra şi la lansarea din Franţa. Pentru a-i sărbători ziua de naştere, partenerul actriţei i-a pregătit o surpriză şi, profitând de faptul că se află în Paris, a scos-o la restaurant.

Frumoasa actriţă şi-a făcut apariţia în public pentru prima dată după ce a declarat că a suferit o dublă mastectomie în Londra, cu ocazia premierei filmului "World War Z", în care Brad Pitt a jucat rolul principal. Angelina a declarat că se simte minunat şi a mulţumit fanilor pentru că au susţinut-o şi încurajat-o în perioada dificilă prin care a trecut.

Vedeta a mai adăugat că se bucură că operaţia suferită a atras atenţia încă o dată asupra cancerului mamar şi al efectelor acestuia. "Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru... şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine", a declarat actriţa.


Decizia extremă a actriţei a venit după ce testele au arătat că este purtătoare a genei BRCA1, care determină apariţia cancerului, iar riscul de a dezvolta această afecţiune era foarte ridicat, de 87%. Cum mama ei, Marcheline Bertrand, a murit la 56 de ani din cauza unui cancer ovarian, vedeta a înţeles că pericolul era real şi a apelat extirparea ambilor sâni.

Săptămâna trecută şi mătuşa vedetei a decedat din cauza unui cancer mamar.  

Cariera celei mai frumoase femei din lume a început din adolescenţă când a devenit model, iar în timp ce studia şi actoria.  Ca şi actriţă s-a remarcat în 1998, când a primit un premiu Golden Globe pentru rolul din serialul TV "George Wallace", iar anul 1999 a însemnat consacrarea sa la Hollywood, odată cu succesul venit după "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care a câştigat şi un Oscar.


Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră datorită rolului principal din franciza "Lara Croft".

Ea a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Gia", "A Mighty Heart" şi "Dl şi dna Smith".

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", formează un cuplu de peste şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad şi Angelina s-au cunoscut şi îndrăgostit pe platourile de filmare de la "Mr&Mrs Smith", în timp ce Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston.
Jennifer şi Brad au divorţat în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie.

 

Sursă foto: hepta

5 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod