Hollywood: 9 vedete sexy cu trăsături masculine

Nu sunt caracterizate prin trăsături delicate şi cu toate aceastea se numără printre vedetele sexy, venerate de milioane de fani. Faţa pătrăţoasă, musculatura foarte dezvoltată sunt doar câteva dintre trăsăturile nu tocmai feminine pe care le regăsim nu numai la femeile obişnuite de stradă, ci şi la divele de la Hollywood. Cu greu reuşesc să afişeze un look delicat şi fragil dar sunt considerate sexy. Iată 9 vedete cu trăsături uşor masculine.
1 din 10

Fergie


Nu sunt puţine operaţiile la care a apelat talentata artistă. A obţinut o siluetă aproape de perfecţiune, după cum chiar medicii esteticieni susţin, însă chipul nu este tocmai angelic. Trăsăturile masculine nu au putut fi corectate de bisturiu. Însă cântăreaţa compensează cu talentul şi corpul care-i permite să poarte ţinute extrem de sexy.
23 Februarie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • melly pe 23 Feb 2012, 22:46
    ...?

    Salma Hayek si Jennifer Aniston chiar nu au ce cauta in acest top, mai ales Jennifer careia i-ati pus o poza in care nu a iesit bine deloc.

    1
    3

  • basilio pe 23 Feb 2012, 12:16
    atitudine

    pe Salma Hayek nu prea as baga-o in topul asta doar pt forma fetei... sau pt ce? ea e frumoasa din cap pana in picioare. cateva dintre cele din top nu le-as numi „sexy”, cateva sunt umbre ale trecutului, povesti despre cum erau sexy odata, iar altele au un corp de invidiat si... atitudine.

    6
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod