Hollywood: 8 vedete nebune. Catherine Zeta-Jones, bipolară

Şi vedetele de la Hollywood au probleme, unele chiar foarte grave. Multe dintre ele au probleme psihice, iar tulburarea bipolară este cea mai frecventă afecţiune. Tulburarea bipolară sau tulburarea maniaco-depresivă este o afecţiune psihică ce se manifestă prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace. Şi actriţa Catherine Zeta-Jones suferă de această afecţiune.
1 din 9

Catherine Zeta-Jones

În aprilie 2011 aflam despre ea că suferă de tulburare bipolară. Soţia cunoscutului actor Micheal Douglas a fost internată într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi trata afecţiunea de care suferea. Stresul acumulat în timpul în care soţul ei s-a luptat cu cancerul a lăsat urme adânci asupra psihicului vedetei, astfel că ea a decis să consulte un medic psihiatru care să o ajute. Acum Catherine spune că se simte mai bine.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 18 Nov 2012, 14:33
    mizerabil

    RUSINE! Primitivei sau primitivului care "scrie" asemenea mizerii, Lipsa crasa de civilizatie!!!

    0
    0

  • Anca pe 25 Feb 2012, 11:38
    Autorul articolului INCONSTIENT

    ar trebui dat in judecata autorul articolului. e incredibil cita lipsa de profesionalism sa pui un asemenea titlu. nu doar ca dovedeste o crasa incultura medicala, o jignire la adresa persoanelor cu tulburari bipolare/sau de orice natura psihica, dar dovedeste si rea intentie prin faptul ca nu s-a documentat vizavi de aceste subiecte. va puteti da seama pt o persoana bipolara care cauta informatii pe net despre problema sa ce poate insemna sa gaseasca un asemenea articol? E CRIMA. te-as da afara in secunda doi pe cel care ai scris articolul, te-as da in judecata sa iti fie luata licenta de jurnalist si sa platesti daune uriase clinicilor de psihiatrie. Dar nu pot si atunci tot ce sper e sa existe dreptate divina si sa ai ocazia sa experimentezi personal, in pijama, din pat, spitalele de psihiatrie.

    6
    0

  • brenda daniela asnicar mendoza pe 27 Aug 2011, 17:44
    que

    Yo no entendía nada y me tradumi hablando en español para entender y hablar con él que hay ...... bay

    3
    1

  • Ela pe 4 Iul 2011, 05:14
    Nebun?

    O persoana bipolara sau depresiva nu poate fi numita nebuna. Titlul articolului banalizeaza niste prejudecati care ar trebui sa diispara.

    12
    3

  • Silvia pe 29 Iun 2011, 17:33
    poftim??

    ce dreaq site e ma asta:)))) daca esti deprimat inseamna ca esti nebun??sau faza cu lady gaga!!se indopa ea, dar d c o numiti nebuna??daca nu ar fi avut stilul asta,nu mai era celebra!si ceilalti...e diferenta intre a fi nebun si a fi depresiv!iar cuvantul potrivit pt angelina jolie e ca a avut o perioada in care a fost anorexica,sau ma rog,inca e. articolul asta il poate scrie si unul de pe strada cu 4 clase

    8
    2

  • seb pe 24 Iun 2011, 19:37
    lame

    ce inseamna pentru voi 'a fi nebun'? calitatea articolului e jalnica, de fapt nici nu pot vorbi despre calitate in cazul de fata. m-ati convins sa nu mai intru niciodata pe site-ul vostru

    9
    1

  • alina pe 13 Iun 2011, 10:41
    ce?

    nebun e prea mult spus......

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod