Hollywood: 8 vedete învinse de riduri. Vezi care sunt cele mai încreţite!

Lupta cu ridurile este o luptă pe care noi, femeile, o ducem zilnic. Creme scumpe, vizite regulate la salonul de frumuseţe şi, pentru cele care îşi permit, injecţii cu botox. Şi dacă nouă ne sunt trecute cu vederea micile încreţituri din colţul ochilor, la Hollywood orice imperfecţiune este taxată. Iată câteva dintre cele mai sexy femei care par a fi pierdut lupta împotriva ridurilor.
1 din 9

Cameron Diaz


Anul acesta împlineşte 40 de ani şi actriţa se clasează printre cele mai sexy femei de la Hollywood. Vedeta se poate lăuda cu o siluetă superbă, însă la capitolul ten, Cameron nu stă foarte bine. Riduri adânci au ajuns să brăzdeze faţa blondei.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • rozi pe 28 Apr 2012, 10:20
  Nehotarire!

  Daca au operatii, sunt urite! Daca sunt naturale, sunt urite! Vi se da si BANI pe articolele acestea??????

  4
  0

 • marga pe 28 Apr 2012, 10:00
  riduri de expresie

  De cand sunt inlocuite ridurile de expresie cu cele de imbatrinire ? Pana si un copil cand rade are acele mici "riduri" dungulite la terminatia ochiului denumite si RIDURI DE EXPRESIE. Frumusetea vine din interior , femeia si oamenii in general sunt frumosi cand rad cand sunt multumiti , fericiti .... NEINSPIRAT SUBIECTUL si implicit ARTICOLUL ...se vede ca sunt greu de ales subiecte care sa sa starneasca intteresul .... Exemple de subiecte care ar fi de dorit : cum si-ar putea gestiona timpul femeile, astfel incat sa aiba timp si de frumusete si de casa si de copii si de sot ...stim cu toate ca timpul este de multe ori un factor care ne impiedica sa mergem la sala la coafor la plimbare .....sau daca nu avem buget pentru iesiri putem face toate astea si acasa insa cum ne impartim timpul ?...sau alte subiecte ca sunt destule

  3
  0

 • amor_sempiternus pe 27 Apr 2012, 22:54
  ce se mai contrazic....

  dar pana la urma care-i faza cu ridurile? ele nu pot avea riduri , sau ce? mai citeam articole tot de pe eva.ro, in care cea cre scrisese articolul se bucura ca "si vedetele au imperfectiuni" iar acum , ele cumva sunt "mustrate" pt cateva riduri, ...noaptea mintii!

  1
  0

 • manu pe 27 Apr 2012, 22:45
  da...

  pai as vrea si eu sa vedem cum arata si cine scrie aceste articole...oare ea are riduri sau nu?????'''sau daca e tanara nu va imbatrani si ea?''''2 lucruri pe care atitea progrese ale stiintei si tehnologiei nu vor putea niciodata sa le stopeze,pt ca sunt inevitabile:imbatranirea si moartea!asa ca....mi-e nu mi se par asa de ridate cum incerci sa le faci tu vazute...sunt femei de succes !

  2
  0

 • florentina pe 27 Apr 2012, 10:48
  comentariu

  dar va uitati la tinerele din ziua de azi cum arata la 20 si ceva de ani, pai unele de 40-50 ani arata foarte bine in comparatie cu cele de acum de 20 ani. sa le vedem pe cele de 20 de ani cum vor arata la 50, poate arata ca de 70 ani. eu am 31 de ani, dar nu-mi dau varsta si arat si bine spre deosebire de una de 25 ani. ma uit pe strada si vad fete tinere machiate cu o groaza de fond de ten si cu pudra de il iei cu cutitul. stricati-va fetelor tenul ca pana la 30 ani aveti timp

  6
  2

 • eu pe 27 Apr 2012, 08:55
  Hollywood

  Care e legătura dintre Kate Middleton si Hollywood?

  5
  0

 • Dana S pe 27 Apr 2012, 01:47
  Absurd

  Cum adica nu arata de 50 dar nici nu arata de 20 de ani (Demi)?!?! De unde pana unde sa arate cu 30 de ani mai tanara? Este absurd articolul, vedetele sunt si ele oameni in carne si oase, este normal sa le apara riduri asemenea muritorilor 'de rand', insa asta nu inseamna de departe ca sunt 'invinse'. Conteaza cum iti duci varsta. Ne mai miram ca traim intr-o lume ahtiata de 'perfectiune'. Alt articol ridicol.

  14
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod