Hollywood: 8 cupluri care s-au format în 2012. Vezi cine cu cine se iubeşte!

Despărţiri, împăcări, noi cupluri, toate acestea sunt la ordinea zilei în lumea celor faimoşi şi bogaţi. Vrei să afli cine cu cine se mai iubeşte? Iată 8 perechi noi formate în acest an.
1 din 9

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea

"Sunt împreună de şase luni, cam aşa... Se iubesc nebuneşte. El e mare fustangiu, dar ea a reuşit să îl pună cu botul pe labe. Mădălina mi-a spus că vrea să îi facă un copil şi că deja s-au pus pe "treabă". Cine ştie, s-ar putea ca bebeluşul să fie deja pe drum...", declara unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Mădălinei Ghenea, în octombrie anul acesta. Cei doi au fost surprinşi în nenumărate rânduri în ipostaze romantice.

Despre Mădălina Ghenea, actriţă şi model de origine română, 24 de ani, s-a vehiculat mai demult că ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio, iar presa scria pe atunci că bruneta are "farmecul mediteranean al Sophiei Loren" şi "privirea magnetică a Angelinei Jolie" .

Gerard Butler a devenit faimos pentru rolurile din "Fantoma de la Opera","300" sau "PS. Te iubesc" şi are în spate un palmares impresionant de cuceriri, precum Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan sau Paris Hilton.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod