Hollywood: 7 vedete trecute de 50 de ani care arată la fel ca la 20

Nu este uşor să ai o vârstă de bunică şi să arăţi ca o adolescentă, dar nici imposibil. O demonstrează vedetele care, pe lângă sport şi alimentaţie sănătoasă, au alături specialişti care fac minuni cu bisturiul. Iată 7 exemple de femei care par că au dat timpul înapoi şi care arată la fel ca la 20 de ani.
1 din 8

Jane Fonda, strălucitoare la 74 de ani

A făcut senzaţie la Globurile de Aur din această lună şi a demonstrat că vârsta este doar o cifră. La 74 de ani, Jane arată mai bine decât multe dintre femeile care au jumătate din vârsta ei. Însă nu a fost uşor. Ea recunoaşte că a apelat la operaţii estetice pentru îndepărtarea ridurilor şi la injecţii cu botox. S-a documentat foarte mult pentru cărţile despre îngrijire şi sănătate şi dvd-urile cu atrenamente de aerobic şi fitness. După vârsta de 40 de ani, Jane a devenit foarte interesată să ajute femeile, să le ofere sfaturi de îngrijire, trucuri cosmetice, precum şi beneficiile practicării sportului.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 21 Ian 2012, 11:49
    Buna

    Alexandra, atit Angelina, cat si Michelle au operatii plastice, nasul, pometii, ca sa nu mai zic de botox. Si Angelina a spus intr-un interviu ca pentru filmul ,,Mr and Ms Smith" si-a injectat o substanta in buze, pentru a le mari. (cu ce scop? de parca nu erau deja mari)

    2
    1

  • lola11 pe 20 Ian 2012, 11:08
    michelle si angelina

    cred ca esti dusa cu pluta rau de tot "draga mea" daca iti imaginezi ca macar una din ele nu e operata. frumusete naturala... vaaai de capul tau...

    1
    0

  • Alexandra pe 19 Ian 2012, 14:58
    Michelle

    Michelle este impotriva operatiilor estetice,draga mea. Frumusetea ei este una naturala,la fel ca si a Angelinei Jolie de exemplu. Pupici!

    0
    2

  • mady pe 19 Ian 2012, 14:28
    michelle pfeiffer

    Michelle e frumoasa dar are cel putin o duzina de operatii estetice

    1
    0

  • onutta21 pe 19 Ian 2012, 12:08
    ***

    ar fi si pacat sa nu arate bine la cati bani au !!!!

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod